Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van ma olyan lány, aki még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ma olyan lány, aki még igényli mindezt, akinek ez kell?

Figyelt kérdés
Az érdekel, hogy van-e ma még olyan lány, akinek az kell, hogy a barátja megdicsérje például a ruháját, hogy milyen csinos, jól áll neki, a haját, a szemeit, egyszóval tudtára adja, hogy szépnek találja. Én még ezt a régi iskolát képviselem, ahol még így megy az udvarlás és úgy érzem, hogy a mai lányok (a korosztályom!) már abszolút nem ezt várja el, hanem csak azt, hogy legyen kocsi meg pénz... Szóval vannak ma még olyan lányok, akik ezt igénylik???
2011. nov. 13. 12:46
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
Persze, sokan igénylik, csak kevesen udvarolnak így, még keveseben őszintén... Másrészt meg nem azokkal kell foglalkozni, akik a pénzre mennek, ennyi az egész.
2014. jan. 15. 19:17
 42/45 A kérdező kommentje:

19:17

Másrészt meg nem azokkal kell foglalkozni, akik a pénzre mennek, ennyi az egész.

??? :D Mintha lennének ilyenek :D

2014. jan. 17. 18:04
 43/45 anonim ***** válasza:
16 éves vagyok és igénylem, de sajna a korombeli fiúk már nem is tudják, hogyan kell bókolni, udvarolni. Egy olyan lány vagyok aki Jean Austin-en nőtt fel, így az udvarlás mindig is úgy képzeltem el, ahogy a lányregényekben írják. Csalódás volt, mikor egy fiú se közeledett így. Aztán a barátommal megismerkedtem, kicsivel idősebb és ő bókol, dicsér, érzem, hogy tetszem/kellek neki :)
2014. márc. 2. 12:37
 44/45 anonim ***** válasza:
Örülök annak, ha megdícsérnek, de nem igénylem, mert az önbizalmam belülről fakad, nem más emberekből. És kérdező, elég nagy baj az, ha te nem tudod a személyiségeddel levenni az aktuális lányt a lábáról, csak a pénzeddel.
2014. márc. 2. 12:46
 45/45 anonim ***** válasza:

Igen, szeretjük, ha kifejezik nekünk ezt, de nem csak szavakkal lehet. Hidd el, a normális nők értékelik! :)

Aki pedig a pénzt irogatja ide, ne hasonlítsa össze a nőket a bal markával! Utóbbi mindig ott lesz neki, akármennyit költ rá, előbbihez viszont nem pénz, hanem FÉRFI kell, amit sokszor egy dacos kislány helyettesít.

2014. ápr. 21. 18:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!