Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ma olyan lány, aki még igényli mindezt, akinek ez kell?
Figyelt kérdés
Az érdekel, hogy van-e ma még olyan lány, akinek az kell, hogy a barátja megdicsérje például a ruháját, hogy milyen csinos, jól áll neki, a haját, a szemeit, egyszóval tudtára adja, hogy szépnek találja. Én még ezt a régi iskolát képviselem, ahol még így megy az udvarlás és úgy érzem, hogy a mai lányok (a korosztályom!) már abszolút nem ezt várja el, hanem csak azt, hogy legyen kocsi meg pénz... Szóval vannak ma még olyan lányok, akik ezt igénylik???2011. nov. 13. 12:46
11/45 anonim válasza:
Sokan vannak, akik igényelnék, de nekik általában nem mondják.
12/45 A kérdező kommentje:
13:31: én úgy érzem, hogy tudok, csak nem értékelik...
2011. nov. 13. 15:17
13/45 anonim válasza:
akkor rossz helyen próbálkozol ;)
(13:31 voltam)
14/45 A kérdező kommentje:
Szerinted hol kellene? :)
2011. nov. 13. 16:30
15/45 anonim válasza:
szerintem ezt így a kérdésed alatt megbeszélni bonyolult lenne, szóval írj privit :) eddig amúgy hol próbálkoztál? :)
16/45 anonim válasza:
Csak ezt tudnám értékelni. A lelkivilágomnak nagyon jót tenne egy ilyen srác, aki tényleg ismeri azt a szót, hogy udvarlás és nem lerohanós fajta.
Örülj neki, hogy ilyen vagy. Szerencsés lány lesz a választottad. :)
17/45 A kérdező kommentje:
16:39:
köszönöm, de azt a csajszit meg is kéne találni, de sajnos nemigen akar előkerülni :( Te különben hány éves vagy?
2011. nov. 13. 17:46
18/45 anonim válasza:
16:39 Lehet h a lelkivilágodnak jót tenne, viszont ha nem néz ki jól, akkor nem érne el nálad semmit. Akkor meg minek udvaroljunk?
19/45 anonim válasza:
21 múltam.
Figyelj. A külső szerintem tényleg nem minden. Ha már csak egy pici dolog is van benne ami megfog, akkor szerintem mindenkinek jár egy esély. Ebből aztán vagy lesz valami vagy nem. Plusz minden alapja az őszinteség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!