Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ma olyan lány, aki még igényli mindezt, akinek ez kell?
Szerintem minden lány, akiben ott NŐ igényli az udvarlást, meg azt a bánásmódot, ami ki jár a Nőnek. Személy szerint én olyan vagyok, aki nem tudta fel venni korának 'udvarlási' módját, tehát nekem nem megy a jóaseggedmikordugunk szitu. Én ha kinézek valakit szépen elkezdek ismerkedni, elhívni erre arra, virágot veszek, stb stb. és végül mindig összejön. Legutóbbi alkalommal is egy iskolában voltunk, haveromat felkérték, hogy adja a zenét. Összebeszéltem Vele, hogy nyomjon be egy lassú zenét, hogy felkérhessek egy lányt. Odamentem, lassúztunk, megkérdeztem hogy hívják, a tánc végén kézcsók, szépen hazamentem, ráírtam, hogy mikor találkozhatunk stbstb. Ami ilyenkor megy. Minden Nőnek megadom azt a tisztelet és bánást, mint ha Ő lenne az egyetlen, mert igénylik.
Szerintem csak rossz helyen próbálkoztál tényleg, vagy ribikre akadtál Rá.
Vannak biztosan.
Én viszont nem tudok mit kezdeni az ilyen bókokkal...
18/L
21:39
Neked mi kell?
Itt vagyok! Csakhogy egy példát mondjak..
Nincs is jobb annál, mikor az, aki talán a legfontosabb neked, megdicsérjen.. Én spec. amúgyis olyan ember vagyok, akinek ha nem mondják, vagy mást dicsérnek elptte, romba dől az önbecsülése.. És szerintem akármennyire hangoztatja valaki az ellenkezőjét, vagy épp erős, független nő hatását kelti, minden lánynak jól esik az elismerés és a dicsérő szavak! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!