Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van ma olyan lány, aki még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ma olyan lány, aki még igényli mindezt, akinek ez kell?

Figyelt kérdés
Az érdekel, hogy van-e ma még olyan lány, akinek az kell, hogy a barátja megdicsérje például a ruháját, hogy milyen csinos, jól áll neki, a haját, a szemeit, egyszóval tudtára adja, hogy szépnek találja. Én még ezt a régi iskolát képviselem, ahol még így megy az udvarlás és úgy érzem, hogy a mai lányok (a korosztályom!) már abszolút nem ezt várja el, hanem csak azt, hogy legyen kocsi meg pénz... Szóval vannak ma még olyan lányok, akik ezt igénylik???
2011. nov. 13. 12:46
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
én egyiket se, de inkább azt amit te írtál 21L
2012. ápr. 23. 21:35
 22/45 anonim ***** válasza:

Szerintem minden lány, akiben ott NŐ igényli az udvarlást, meg azt a bánásmódot, ami ki jár a Nőnek. Személy szerint én olyan vagyok, aki nem tudta fel venni korának 'udvarlási' módját, tehát nekem nem megy a jóaseggedmikordugunk szitu. Én ha kinézek valakit szépen elkezdek ismerkedni, elhívni erre arra, virágot veszek, stb stb. és végül mindig összejön. Legutóbbi alkalommal is egy iskolában voltunk, haveromat felkérték, hogy adja a zenét. Összebeszéltem Vele, hogy nyomjon be egy lassú zenét, hogy felkérhessek egy lányt. Odamentem, lassúztunk, megkérdeztem hogy hívják, a tánc végén kézcsók, szépen hazamentem, ráírtam, hogy mikor találkozhatunk stbstb. Ami ilyenkor megy. Minden Nőnek megadom azt a tisztelet és bánást, mint ha Ő lenne az egyetlen, mert igénylik.

Szerintem csak rossz helyen próbálkoztál tényleg, vagy ribikre akadtál Rá.

2012. ápr. 23. 21:45
 23/45 anonim ***** válasza:
Utolsó, ugyanúgy összejött volna udvarlás nélkül, bunkó stílusban is. Nem az udvarlást díjazzák nálad se, hanem h jól nézel ki.
2012. ápr. 24. 16:08
 24/45 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy vannak még olyan lányok, akik ezt igénylik. De hol vagytok???
2012. ápr. 28. 19:18
 25/45 anonim ***** válasza:
Én eltűröm, de na az legyen, hogy csak mondja, de közben nem úgy gondolja...
2013. máj. 20. 13:01
 26/45 anonim ***** válasza:
Vannak, csak az a baj, hogy attól jobban szeretik hallani akinek van pénze, meg kocsija.
2013. máj. 20. 13:08
 27/45 anonim ***** válasza:

Vannak biztosan.

Én viszont nem tudok mit kezdeni az ilyen bókokkal...

18/L

2013. jún. 30. 21:39
 28/45 A kérdező kommentje:

21:39

Neked mi kell?

2013. jún. 30. 21:41
 29/45 anonim ***** válasza:
Jólesne, de túlzásba nem kell vinni. Én jobban örülnék, ha az eszem vagy a személyiségem miatt dicsérnének, éreztetnék h számít a véleményem.
2013. jún. 30. 21:47
 30/45 anonim ***** válasza:

Itt vagyok! Csakhogy egy példát mondjak..

Nincs is jobb annál, mikor az, aki talán a legfontosabb neked, megdicsérjen.. Én spec. amúgyis olyan ember vagyok, akinek ha nem mondják, vagy mást dicsérnek elptte, romba dől az önbecsülése.. És szerintem akármennyire hangoztatja valaki az ellenkezőjét, vagy épp erős, független nő hatását kelti, minden lánynak jól esik az elismerés és a dicsérő szavak! :)

2013. jún. 30. 21:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!