Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ma olyan lány, aki még igényli mindezt, akinek ez kell?
Figyelt kérdés
Az érdekel, hogy van-e ma még olyan lány, akinek az kell, hogy a barátja megdicsérje például a ruháját, hogy milyen csinos, jól áll neki, a haját, a szemeit, egyszóval tudtára adja, hogy szépnek találja. Én még ezt a régi iskolát képviselem, ahol még így megy az udvarlás és úgy érzem, hogy a mai lányok (a korosztályom!) már abszolút nem ezt várja el, hanem csak azt, hogy legyen kocsi meg pénz... Szóval vannak ma még olyan lányok, akik ezt igénylik???2011. nov. 13. 12:46
31/45 anonim válasza:
másfél éven át nyomon követte a kérdését,ez igen ritka.
32/45 A kérdező kommentje:
ez nem is a legrégebbi, amit időnként ki-kiemelek!
2013. jún. 30. 22:00
34/45 anonim válasza:
kevés lány van aki ez igényli és kevés fiú aki még nem felejtett el udvarolni
35/45 A kérdező kommentje:
és hol találhatók ezek az állítólag létező példányok?
2013. szept. 8. 18:16
36/45 anonim válasza:
Vannak...én is szeretem (vagy legalább is szeretném), ha megdicsérnének...
16L
37/45 anonim válasza:
Kétségtelen, hogy igénylik a dicséretet, de nem veled fognak elmenni, hanem a BMW-s, tetkós, gyúrós, trikós Son Goku frizurás sráccal aki csámcsogva rágózik.
38/45 anonim válasza:
Nekem szóba sem jöhetne olyan aki csak a pénzével tud villogni,meg bunkón viselkedik velem. Az én barátom is nagyon figyelmes és imádom amikor megdicsér,főleg az idő múlásával egyre jobban értékelem ezeket a bókokat,mert érezteti velem hogy még mindig szépnek lát:) És erre mondhatják ,hogy biztos valami sármos pasi,ha nem a pénzéért vagyok vele..Az én párom kis mackós alkatú és úgy imádom ahogy van :) A szerelemben nem számít a pénz és a tökéletes kinézet..mármint ha igazi szerelemről van szó...csak meg kell találni azt aki úgy fog téged is szeretni ahogy vagy :)
39/45 anonim válasza:
Tűt a szénakazalban, ahol mostanság a szénaszálak tűnek álcázzák magukat.
40/45 anonim válasza:
igen, nagyon jól esik a dicséret. Fel tudja dobni a napom teljesen ha kapok dicséretet tőle :) nem érdekel a kocsi meg a pénz..
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!