Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti elítélitek azt a fiút aki étrendkiegészítőt szed?
a barátnőm felháborodott hogy proteint szedek...megkérdeztem hogy szerinte azt az izomtömeget hogy a pokolba tartom fenn ami rajtam....szerintetek is nagy probléma ez?
proteint és a szteroidokat nem össze keverni
17/f
Úristen! Birom az olyan embereket akik válaszolnak de finguk sincs az egészről. A világ leggázabb dolga. Amúgy a barátnődet világositsd fel mert szerintem ő sincs tisztában a jelentésével. Azokkal akik meg itt teszik az agyukat azokkal ne foglalkozz mert csak féltékenyek agyi szintjük meg megegyezik egy 6 évesével. Csak azért mondják ezt mert ba*znak megmozditani a següket hogy valahogy is kinézennek. Az meg a másik hoy aki komolyan akarja csinálni a kondit annak elengedethetetlen az ilyen táplálékkiegészítők. Amúgy elismerésem hogy rendesen csinálod és legalább tezel valamit maaddal. Én is most fogom komolyabban elkezdeni. Hülye emberekkel meg ne törödj! Full idiòta az összes:D
20/f
Van egy olyan érzésem, hogy majdhogynem egyedüli lányként fogok ehhez hozzászólni... :)
Nekem is az a véleményem, hogy a barátnőd keveri a szteroidokkal azt, amit szedsz. Én is furán néztem a páromra, amikor megláttam azt a bazi bödönt a polcán, és helyből az ugrott be, hogy milyen káros lehet, stb. Ő pedig helyből elmagyarázta, hogy miért nincs igazam, és hogy ez olyan, mintha megennél naponta x dkg húst. (Ha proteinről beszélünk.)
Az lehet a gond, hogy mivel a lányok nem gyúrnak (én is aktívan edzek, de nyilván inkább szálkásítok, mint testépítek), fogalmuk sincs az ilyen szerekről, vagy egyáltalán arról, hogy mi micsoda, egy kalap alá vesznek mindent.
Tényleg mondd el neki, hogy pontosan mi ez, és hasonlítsd össze, hogy amit így megeszel, az "rendes" ennivalóként mekkora mennyiség lenne, így pedig csak a lényeget eszed meg.
jajj Istenem milyen tudatlanok vannak itt! magyarázd el neki, hogy mi is az valójában, ha megérti nem fogja zavarni.
a kategória pedig fail, mert látod milyen okos válaszok jöttek
Azt is el kell ítélni, aki megeszi a csokimáz nélküli jégkrémet, és azt is aki villával eszi a rántottcsirkét, és azt is aki bal kézzel nyúl a poharához... :S Milyen egy idióta csajjal álltál össze????
Olvastasd már el vele az izom biológiáját!!! Ha nem akarja akkor meg meg kell neki mondani, h kuss ribanc, nekem te nem ugatol! :D
Komolyan! Arra nem képes h utánanézzen, de károg mint egy varjú???
Ez kb olyan, mintha azért akadna ki valaki, mert kereknyakú pólót viselsz.
Én is szedek, mondjuk nem sport miatt, hanem vitamint, de nálunk én szoktattam rá a páromat is a vitaminokra.
A proteint tényleg süketség összekeverni a szteroidokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!