Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti elítélitek azt a fiút aki étrendkiegészítőt szed?
Figyelt kérdés
a barátnőm felháborodott hogy proteint szedek...megkérdeztem hogy szerinte azt az izomtömeget hogy a pokolba tartom fenn ami rajtam....szerintetek is nagy probléma ez?
proteint és a szteroidokat nem össze keverni
17/f
2011. nov. 12. 23:55
1/34 anonim válasza:
Ezek nem tudják miről beszélnek....
2/34 anonim válasza:
Egyébként mit szedsz? Én is akarok, de még nem döntöttem el melyiket válasszam.
3/34 A kérdező kommentje:
jumbo-t szedek kreatinnal
2011. nov. 13. 00:10
4/34 A kérdező kommentje:
egyébként első válaszolónak írnám h te még cuccal se lennél kemény gyerek mert nem elég szedni...gyúrni is kel mellé...az izom nem csak "rád ugrik"
2011. nov. 13. 00:11
5/34 anonim válasza:
Én meg mindkettőtöknek mondom, hogy ez kb. annyira "cucc", mintha minden edzés után megennél két-három szelet csirkemellet, vagy 6-8 főtt tojást.
6/34 anonim válasza:
Nem is mondta egyikünk sem, hogy ez szteroid.
Edzés után egyen meg egy csirkemellet. Vagy egyen tojást. Teljesen mindegy, de legalább ilyen fiatalon ne zabáljon már ilyesmit.
7/34 A kérdező kommentje:
persze azért hívják étrendkiegészítőnek..de én nem érek rá csirkét,rizset sütögetni és egész nap tömni a fejem...de nem is ez a baj...hanem az h barátnőm felháborodik ezen..
2011. nov. 13. 00:20
9/34 A kérdező kommentje:
és mibe?
2011. nov. 13. 00:23
10/34 A kérdező kommentje:
azt mondjátok meg mi rossz van benne?
2011. nov. 13. 00:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!