Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti elítélitek azt a fiút aki étrendkiegészítőt szed?
a barátnőm felháborodott hogy proteint szedek...megkérdeztem hogy szerinte azt az izomtömeget hogy a pokolba tartom fenn ami rajtam....szerintetek is nagy probléma ez?
proteint és a szteroidokat nem össze keverni
17/f
Abban, hogy nem kellene ilyeneket enned.
Ne viccelj már, hogy nincs időd másra. A gyorsrizs egy pillanat, a csirkemell és pár perc, a tojás keményre főzve 10 perc, lágyra még gyorsabb.
Egyéb komplett fehérjeforrások is vannak, igyál tejet, egyél joghurtot.
Már miért ne lenne indok?
Jobban örülnél, ha azt magyaráznám, hogy mennyivel élettanibb, ha normális ételt viszel be a szervezetedbe?
Vagy ha azt mondanám a barátnőd szeret téged és ezért mondja, amit mond?
Ha azt várod, hogy mindenki téged igazoljon, akkor ne kérdezz, hanem kérd ezt.
"Ne egyél ilyesmit."
"Ilyesmire szorulsz."
Ez neked indok?
Ezt még sosem mondtad neki?
Azért gondolom korban nagyjából megegyeztek a barátnőddel. Nem hiszem, hogy összekeverné a szteroidokkal.
1.:ha a jumbo meg a kreatin protein akk ez egy nobel díj gyanús felfedezés. a jumbo TÖMEGNÖVELŐ, tehát széndifrátforrás nem pedig protein, ami ugye fehérjeforrás.
2.:nemértem miért kell "cucc" nak nevezni a táplálékkiegészítőket. ez nem koksz. kapjatok már az agyatokhoz. ugyanolyan koncentrált élelmiszer, mint az istenverte zacskós leves amit Coop ban vagy akárhol veszel, azzal a külömbséggel, hogy az sokkal szarabb, és károsabb a tápkiegnél a tartósítók, stb miatt. akkor azis "cucc"?
3. edzés után a maximális hatás elérése érdekében nem tehet mást, minthogy ezt eszi. meg is mondom miért. az összes fehérje és szénhidrátforrás közül ez szívódik fel a leggyorsabban. nem a tojás. a tejről meg már kutatások is bizonyítják, hogy egy egézségtelen "sz*r" a tej azért lett kitalálva a jóisten által, hogy amíg egy emlős lény utódának emésztőrendszere nem képes a szilárd táplálék feldolgozására, addig ne pusztuljon éhen.
igaz, hogy az orvosok is ellenzik a tápkieg fogyasztást,még a multivitaminokét is, de ha én abból élnék, azért kapnám a fizetésem, hogy beteg embereknek írok fel több ezer ft os gyógyszereket, énis ellenezném.
az utolsó kommenthez pedig annyit fűznék hozzá, hogy sztem meg tuti keveri a szteroidokkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!