Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet ilyet elnézni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet ilyet elnézni? Lányok ti elnéznétek ilyet annak a fiúnak akit szerettek?

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

Ma olvastam ezt a kérdést, és szemet ütött nekem, hogy a fiú füvezik meg néha becsiccsent.. És emiatt nem indul a lánynál hátránnyal. Tényleg ilyen "jó fej" valaki, hogy ezt elnézi ??

2011. nov. 12. 21:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Ilyet nem lehet elnézni, ha mégis megteszi, a jövőjét kockáztatja.
2011. nov. 12. 21:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Ott van, hogy NÉHA füvezik és NÉHA becsiccsent. Nincs semmi baj, ha tudja mértékkel fogyasztani. Ha függő, akkor természetesen nem lehet elnézni.
2011. nov. 12. 22:02
 3/5 anonim ***** válasza:
nem feltétlenül ítéli el mindenki az ilyesmit, ha nem szokik rá a fűre, és nem rendszeresen alkoholizál, akkor szerintem sincs vele semmi baj. ameddig nem tesz kárt magában addig miért nem érezheti jól magát?
2011. nov. 12. 22:05
 4/5 anonim ***** válasza:

Nálam füves szóba sem jöhetne, nemhogy hátránnyal.

Ez egy hatalmas kizáró ok. Felőlem akárki lehetne,ha minden másban tökéletes, akkor sem kellene.

2011. nov. 12. 22:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Na ácsi!! Én nem azért mondtam, hogy jó fej, mert füvezik meg iszika csaj meg hagyja! Hanem azért, mert a lány TUDTA, hogy milyen, ennek ellenére összejött vele és nem akarja ( ahogy sok nő) megváltoztatni!! Azért jó fej, mert mérlegelt, úgy döntött, hogy ez neki belefér és nem úgy áll a sráchoz,hogy na majd én megváltoztatom! És emiatt nem cseszteti folyamatosan...
2011. nov. 13. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!