Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 év sok körkülönbségnek számít? Srác 18, én 14 . igazából a srácot nem lehet elnézni 18-nak, max' 15-16-nak . : ) )
Figyelt kérdés
2011. máj. 13. 22:42
1/14 anonim válasza:
én azon csodálkoznék, hogy egy 18 éves fiú mit akar egy 14 éves lánytól?? o.O amúgy, 14 évesen biztos nem nézném jó szemmel, hogy a lányom mellett egy 18 éves fiú legyen.. nyilván... nem csak sétálgatni, tvzni akar... (tehát most így sok szerintem)
2/14 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem sok. A 14 éves srácok sem sétálgatni akarnak.... sőt legalább egy 18 éves már talán érettebb és normálisabb felfogású.
Az meg mindegy, hogy mennyinek néz ki mert hiába ígyis úgyis 18 éves.
3/14 anonim válasza:
ok, ez igaz :) de én annyiból tartom csak soknak, hogy szerintem 14 évesen egy lánynak korai egy 18 éves fiú.. sőt akárhány éves fiú... de lehet, hogy túl maradi a felfogásom... szerintem ehhez a dologhoz meg kell érni, mert lehet, hogy 2-3 év múlva teljesen másképp élné meg az egészet.
4/14 anonim válasza:
A paraszt! Mi a f*szért hajt mostanában egyre több retardált 18-19-20-21-22 éves férfi 14-15 éves csajokra??? Szerencsétlen balf*szok és nem találnak a saját korosztályukban párt, vagy mi?? Én 15 éves vagy, fiú, és lány ismerőseim közül kapásból tudok mondani 6-ot akinek 18év feletti a barátja!... Szerintem ez nem normális... Ismerek olyan lányt aki majdnem 15éves(egyébként max pont 14nek nézném ki) és 22(!) éves barátja van. Hát nem tudom, de ha az én lányom ennyi idősen összejönne egy felnőtt férfivel, akkor igencsak kiborulna a bili.:) De az is 'érdekes' összefüggés, hogy ezek a 18+ os srácok eléggé gyökérfajták, szóval szerintem a nőkkel való szerencsétlenség vezeti őket oda hogy ennyire fiatal lányokkal álljanak össze. :)Kérdező: Te tudod, de ha b*szni akar majd, azt tanácsolom te b*szd ki előbb mint hogy ő b*szna meg téged, mert megbánhatod még később.
5/14 anonim válasza:
Én most 19 vagyok és 16 elmúltam mikor az első barátom volt, de simán lett volna már 14-5 évesen is ha a fiú is úgy áll hozzá. A szerelmet végül is késleltetni nem nagy lehet.
6/14 anonim válasza:
te is csak divatból csinálod ugye? :) Higgy nekem senki nem fog nagyobb/érettebb lánynak nézni ha 4 évvel idősebb pasid van,sőt! Istenem kérlek ne butuljon már meg az összes lány...nem fog szeretni csak megd*gni...
7/14 anonim válasza:
1-2 évet vonjál le tőle... összejöhet, de te még sokat fogsz változni.
Nem lesz könnyű, akármit is teszel.
8/14 anonim válasza:
szia! lehet h most ezt a commentemet lefogjátok szólni... de én 15éves vagyok és 22éves a barátom tudom h majd jönnek h ez nem normális de a szerelemnek nem lehet parancsolni ha szereted akkor nem számít! és mindenkinek más a fontos :)
9/14 anonim válasza:
nem te vagy a hibás, hanem az a furi, hogy egy 22 éves srácnak ennyi a szintje, hogy egy 15 éves lányzóval kavarjon... széép...
10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat. ! :-) ,, de nem azért mondom, hasznosak voltak az eddigi válaszok nagyrésze, de átlagban a fiúk [már bocsi, de 18 éves is] , vannak még olyanok, akik nagyon gyerekesek kissé. Szóval, nem az számít, hogy az ember hány éves, hanem, hogy mennyinek érzi magát .. : )) Bocsi , hogy ezt így 14éves fejjel mondom, de most kimondom a véleményem. : ))
2011. máj. 13. 23:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!