Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi tucatlány, hol vannak az egyedi stílusú művészlelkek?
Figyelt kérdés
Annyira unalmasak ezek a plázákba járó, semmitmondó, pénzéhes, külsőre ugyan szép lányok, de belül meg üresek, felszínesek! Vannak Budapesten még egyedi, művész hajlamú lányok?2011. nov. 12. 15:21
1/20 anonim válasza:
nyugi a következő generáció még ilyenebb se lesz. Persze ez van belenevelve, belém meg azt nevelték hogy ha bajom van verjek szét mindenkit, még se teszem.. naháát. Van agyunk is ugye.
2/20 Vicuska87 válasza:
Teljes mértékben egyetértek, és osztom az előttem szóló válaszát, hogy a jövő generációja, még ilyen sem lesz mint ez!
3/20 anonim válasza:
én nem tudok festeni, de ezért még nem kell így leribizni minket. és miaz hogy tucatlány? ezt nem értem 14-en lennénk csak? nem vagyunk üresek, bennem is van egy kis szilikon de csitt ez titok. a pláza meg jó hej ne sznoboskogy! Gonosz vagy!
4/20 Walk With Me válasza:
Sajnos sokan a fent említett semmitmondó ... lotyók közül is művészléleknek állítják be magukat, mert kitaláltak valami közhelyektől hemzsegő idézetet, vagy talán egyszer "festettek" valamit.
5/20 anonim válasza:
Művész lelkelkek nem látják azt a szemetet, amit a kérdező. Hanem észreveszi bennük a mondanivalót. Általában a mocskolódás nem egyedi, hanem tömeges. Beteg aki a többséget érzi betegnek. Ezt nevezik antiszociálisnak. Emberszerető ember is lehet művész lélek szerintem. Az a jó művész, akinek az egoja nem nagy és tud közvetíteni a világ felé értéket. Hogyan közölhetne bármit is utálattal, kritikával?
6/20 anonim válasza:
Kérdező te is ugyanolyan felszínes vagy:D Hisz abból hogy valaki plázába jár és külsőre szép ezt vonod le hogy felszínes.:D Ne általánosíts:D Mindenki egyéniség,ha meg művész hajlamúakat keresel menj rajz szakkörre ott biztos találsz.....
7/20 anonim válasza:
"ezt nem értem 14-en lennénk csak?" hát persze 14 egy tucat, és ne legyenek előítéleteink XDDD Egyébként meg az ilyen "stílussal" (khmm)rendelkező lányok nincsenek pl a műszaki beállítottságúak között (azért mondom pont őket, mert a DEMK-n tanulok és tapasztalat)De ettől függetlenül biztos vannak máshol is.:)
8/20 anonim válasza:
Nincs b@zmeg!!!!!!! A 2 mill lakos közt egy se akad! Vigye már valaki vissza ezt a hülyét a diliházba!!!!!!!!
9/20 anonim válasza:
Nem biztos, hogy tetszene neked egy művészlány. Kezdjük azzal, hogy a művészlányoknak a stílusa bár egyedi, pontosan ezért nem fog neki kelleni az, akiben semmit nem lát, tehát kell valami izgalmas, szenvedélyes..abban, aki iránt érdeklődik. Általában a művészlányoknak a művészlelkek kellenek, ezalatt értem azt, aki fest, zenél, rajzol stb. Na meg egy művészlány nem mindig úgy néz ki, ahogyan elképzelik őket. Tapasztalat.
19L
10/20 anonim válasza:
Az informatikus könyvtáros szakon, a mostani elsősök között, csak ilyen lány van. Nyugodtan körbe lehet nézni:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!