Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi tucatlány, hol vannak az egyedi stílusú művészlelkek?
Hát férfiakba is vannak ilyenek... vagyis olyanok akik úgy néznek ki mintha futószalagon gyártották volna őket. Úgy öltöznek fel mint egy királylány... olyan feszülős csili-vili csillogós felsőkbe...agyonszolizva
hát ilyen emberek lesznek mindig:) szóval az ilyenekkel nem kell foglalkozni. Bár nem tudom h pesten ez milyen arányban van :D
Olyan ostobaságokat tudtok válaszolni! Először is: "Művész lelkelkek nem látják azt a szemetet, amit a kérdező. Hanem észreveszi bennük a mondanivalót." Te milyen mondanivalót látsz meg egy olyan lányban, akinek a média mondja meg, hogy kicsoda, és nincs személyisége, mert ha minden külső tényezőt megszűntetnénk, ott maradna egy üres bábu. Teljesen olyanok mint a próbababák. Csinosak, mindig a legújabb divat szerint öltözködnek, de belül nincs semmi. Az egyetlen mondanivalója ezeknek az lehet, hogy milyen gusztustalan világban élünk ahol mindent a média befolyásol. Még annyit szeretnék ehhez hozzáfűzni, hogy te Charles Bukowskit nem tartod művésznek, mert gyűlölte az embereket? A művészek nagy része nem ez az idilli álomvilágban élő vidám emberek, akik barátságosak és mindenkit szeretnek, mint ahogy te ezt elképzeled. A legtöbb alkoholista, drogos, gyógyszerfüggő, és boldogtalan, mert látja, hogy milyen a világ...
"Mindenki egyéniség,ha meg művész hajlamúakat keresel menj rajz szakkörre ott biztos találsz....."
Az hol egyéniség akit az előbb leírtam? Akinek meg kell mondani, hogy mit szeressen, és ki legyen?
A kérdésre válaszolva:
Biztos, hogy vannak, én ismerek néhányat, legtöbben a képzőművészetire járnak. Nem ismerlek, de szerintem ettől nem leszel felszínes, hogy ezt megkérdezted. Szimpatikus, hogy valaki másnak is elege van ebből. :) A nemedet és a korodat megkérdezhetem?
A művészlányoknak meg van tiltva, hogy plázákba járjanak és külsőre szépek legyenek, vagy mivan? Mondd kedves kérdező, te minden egyes lánnyal leálltál beszélgetni, és azután állapítottad meg, hogy belsőre üres és felszínes? Csupán látás után vontad le ezt a következtetést, ugye?
Én nem tudnék meglenni művészetek nélkül, gyakorlatilag értük élek (festek, rajzolok, könyveket, novellákat, verseket írok, zongorázom és 11 évet balettoztam), mégis szívesen járok vásárolgatni a barátnőimmel, és szívesen öltözködöm divatosan. Ha meglátsz, csupán azt látod, ahogyan kinézek, és nem azt, amilyen vagyok. MIÉRT kell így általánosítanod?
Egyébként aki azt gondolja a művészlelkekről, hogy nagy részük depresszióra hajlamos, téved. Pont hogy kedvesek és vidámak. Én legalábbis rengeteget nevetek. És attól még, hogy szívesen képzelek el magamnak egy saját világot, és foglalkozom vele, nem feledkezem meg a valóságról.
Én pont ilyen vagyok, sosem volt kérdés, hogy mással foglalkozzak, mint a művészet, ez eleve elrendeltetett nálam gyerekkoromtól fogva.
A hegyi Buddhás idézetektől én is rosszul vagyok, de nem tartom magam lekezelőnek, gonosznak vagy bunkónak (mint ahogy a művész lányokat beállítják), kifejezetten nyugodt, harmonikus, toleráns ember vagyok.
Valamelyik hozzászóló írta, hogy velünk sem könnyű és ebben igazat adok neki..esetemben nem arról van szó, hogy folyton hisztériáznék, vagy ilyesmi (próbálok most elképzelni egy művésznőt, aki vázákat hajigál a fésülködőasztalhoz), inkább arról, hogy túlságosan szabad és független lélek vagyok és ezt a férfiak nehezen viselik el. (Nem csalom meg őket, nem így kell érteni..de pl. ha lenne egy nagyon jó performansz, amiben szerepelnék, viszont része lenne a meztelenség, akkor is ugyanúgy elvállalnám, nem akasztana meg - a férfit mellettem viszont annál inkább.)
Egyébként nem vagyok pesti, de sokat jártam oda régebben bulizni, szórakozni és szerintem nagyon sok olyan hely van, ahol találnál hasonló lányokat..leginkább kisebb koncerteken, esetleg kiállításokon, előadásokon.
20/N
1: Egyedi stílusa nem csak a művészlelkeknek lehet, és nagyon sok művészlélek csaj is akkora tucat, hogy hihetetlen. Nyilván nem a plázacica értelemben, de az ilyen pózer, felszínes, hiperalternatív műkülöncöket nem nevezném egyedi stílusúnak, márpedig a te korodban fellelhető "művészlelkek" többnyire ilyenek, bár van egy gyanúm, hogy te sem vagy oly' egyedi, mint amilyennek képzeled magad (nem sértegetlek, félre ne érts).
2: Azért tucat egy tucatlány, mert sok van belőle és egyformák; értelmetlen a kérdés. Az egyéniség azért egyéniség, mert egy (de legalábbis kevés) van belőle. Az már más kérdés, hogy az emberek döntő többségének miért van szüksége arra, hogy majmolhasson valakit, ezt én sem értem...
3: Nyilvánvaló, hogy vannak ilyen csajok, de azért értékesek, mert ritkák. Az igazgyöngy sem érne lószart sem, ha a verebek szórnák a betonra. Igen, az emberek felszínesek, a plázacicák meg feltűnően azok, épp ezért nem kell rájuk fecsérelned az időt, helyette keresheted a művészlelkeidet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!