Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak, hogy a szemébe tudjak nézni?
Sziasztok!
Csináltam egy hülyeséget, és nem tudtam, hogy ez lesz.:S
Szóval van egy mostoha bátyám 19F (Én 15L) és tegnap este átjött a szobámba, majd elkezdtünk beszélgetni. Ezzel semmi probléma nincsen, mert Én is unatkoztam úgyis, meg Ős is.
És egyszer csak megkérdeztem, hogy oda feküdhet-e. Hát persze, mondtam neki. Aztán beszélgettünk néztük a TV-t és egyszer csak elkezdett fogdosni, meg simogatni. Először nagyon meglepődtem, mert ilyet sosem csinált. Majd annyira felizgultam, hogy nem is ellenkeztem és kérdezte, hogy akarom-e. Én meg csak annyit mondtam, hogy nem tudom. És erre elkezdett levetkőztetni, és Ő is levetkőzött.. Hozott is magával gumit is.. (Tudta, hogy mit akar...) És Én még nem voltam fiúval sosem. Elvette a szüzességem, de nagyon gyengéd volt és nem is fájt annyira. El is élveztem, pedig sokat olvastam, hogy első alkalommal nem megy el egy lány, de Én elmentem. De másnap Én ezt megbántam egy kicsit, és alig bírok úgy ránézni mint ezelőtt... :S Mit tegyek, hogy eltudjam felejteni ezt a dolgot, és ugyanolyan legyen a kapcsolatunk mint a dolog előtt??? Anyunak nem merem elmondani, meg nevelő apámnak sem, mert nem tudom, lehet el sem hinnék. (Egyébként tegnap nem voltak pont itthon)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!