Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy bele tudjak nézni az emberek szemébe?
kezdetnek vegyél egy napszemcsit és azzal nézz az emberek szemébe, pl amikor mész az utcán, akkor a szemcsi mögül bátran meredj a szép lányok szemébe :)
aztán később meg fokozatosan hanyagold a napszemcsit :)
sztem használható ötlet ;D
mondjuk kiváncsi vagyok mennyi idős vagy...
Amíg nem lett kontaktlencsém,sosem néztem senki szemébe,mert túlságosan vastag volt a szemüveglencse...aztán kontaktom lett és azóta is bő 8 éve mindenkinek úgy belenézek a szemébe,hogy már az a zavaró:)
csak nyugi,egy két nézésbe még semmi sincs!És mindenkinek szépek a szemei,szóval pláne:)ne légy félénk,hiszen akivel pl. beszélsz,úgy illik,hogy a szemébe nézz!
én is szoktam néha úgy érezni, hogy túlságosan a szemembe néz valaki, de igazából nem zavar, had nézzen. csak van egy pont amikor már így 'lebámul' és akkor így megzavarodok, de az még rosszabb, ha nem néz a szemembe valaki.
meg kell találni valahogy a középutat.
nem vagy megelégedve az arcoddal vagy valami ilyesmi? mert az kiválthatja ezt. de szerintem próbáld meg természetesnek venni a szemkontaktust, mert általában nem az a célja hogy teljesen végigmérjen, csak ezzel adjuk meg a másiknak a tiszteletet, hogy figyelünk arra amit mond.
próbálkozz, másképp nem sikerül:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!