Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit csináljak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak, hogy a szemébe tudjak nézni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Csináltam egy hülyeséget, és nem tudtam, hogy ez lesz.:S

Szóval van egy mostoha bátyám 19F (Én 15L) és tegnap este átjött a szobámba, majd elkezdtünk beszélgetni. Ezzel semmi probléma nincsen, mert Én is unatkoztam úgyis, meg Ős is.

És egyszer csak megkérdeztem, hogy oda feküdhet-e. Hát persze, mondtam neki. Aztán beszélgettünk néztük a TV-t és egyszer csak elkezdett fogdosni, meg simogatni. Először nagyon meglepődtem, mert ilyet sosem csinált. Majd annyira felizgultam, hogy nem is ellenkeztem és kérdezte, hogy akarom-e. Én meg csak annyit mondtam, hogy nem tudom. És erre elkezdett levetkőztetni, és Ő is levetkőzött.. Hozott is magával gumit is.. (Tudta, hogy mit akar...) És Én még nem voltam fiúval sosem. Elvette a szüzességem, de nagyon gyengéd volt és nem is fájt annyira. El is élveztem, pedig sokat olvastam, hogy első alkalommal nem megy el egy lány, de Én elmentem. De másnap Én ezt megbántam egy kicsit, és alig bírok úgy ránézni mint ezelőtt... :S Mit tegyek, hogy eltudjam felejteni ezt a dolgot, és ugyanolyan legyen a kapcsolatunk mint a dolog előtt??? Anyunak nem merem elmondani, meg nevelő apámnak sem, mert nem tudom, lehet el sem hinnék. (Egyébként tegnap nem voltak pont itthon)

2011. nov. 10. 23:09
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Már minden rendeződött. :) Olyan lépést tettem, amit gondolni sem mertem volna, de jobb lesz így. :)
2011. nov. 16. 18:58
 12/21 vagged válasza:
Kíváncsi lennék mit tettél...elmondod,vagy megírod priviben...(hasonló helyzetben vagyok)
2011. nov. 16. 19:15
 13/21 anonim ***** válasza:
DUGJATOOOOK!!!
2011. nov. 16. 19:25
 14/21 A kérdező kommentje:
Belementem a kapcsolatba, mert teljesen megváltoztak az érzelmeim iránta. Eddig mint bátyám most mint Fiú, úgy szeretem. Egyszerűen amikor vele voltam gyorsabban vert a szívem, és szerelmes lettem belé. És látszott rajta, hogy akarja Ő is ezt a kapcsolatot, csak engem ez a titkolózás kicsit zavar, de ha kiderülne az lehet még nagyobb baj lenne. Hihetetlen ez az egész.
2011. nov. 17. 11:44
 15/21 vagged válasza:
Király vagy...Jól döntöttél
2011. nov. 17. 16:00
 16/21 A kérdező kommentje:
Remélem Én is. :)
2011. nov. 17. 18:56
 17/21 anonim ***** válasza:

11-13 09:56

Az esetek 80%-ában az egyik fél jobban akarja a szexet mint a másik. De itt sem történt semmi sem akarat ellenére! A nők általában sokkal radikálisabbak és maradibbak a szex terén. Ennek tudom be a meg nem értésedet! És továbbra is tartom hogy az ilyent qurvára nem szokás megbeszélni előre! Ez nem focimeccs!!!

Ne reménykedj hogy a kérdező lelki nyomorék lesz emiatt, mert nem lesz az! AKinek komoly gondja van az nem így ír! Te láttál valamit a tévében és azt akarod erre az esetre is ráhúzni, ha törik, ha szakad!!!! Neked fóbiád van, és azért mert a te érzéseid és gondolataid nem szabadok, hanem a dogmák és a megfelelés irányítják, még nem kéne másokra ráerőszakolni valamit ami nem is létezik!

11-13 22:33

Nyilvánvalóan mint nő kellesz neki. Néha én is szeretnék más bolygón élni, úgyhogy nem biztos h a megszokottól eltérő nem lehet jó!

Persze h furcsa, mert ha te nem is így gondolnád, a társadalom, az emberek, meg a BKriszta76 félék beléd magyaráznának mindent ami nekik megfelel, lesz@rva azt h neked mi a jó, és mik az igényeid. Ilyenkor persze sok energiát ölnek bele az agresszív támadásaikba ahogy ez BKriszta76-on is látszik, és te ettől valószínűleg megijedsz majd. Pedig milyen jó lenne ha logikai alapon tudnál dönteni és nem fertőznék meg a fejedet mindenféle előítéletes középkori marhasággal!

Tedd fel magadnak a kérdést h mi jót és mi rosszat kaphatnál te ettől, illetve h ártanál-e vele bárkinek is ha titokban csinálnátok tovább, leszámítva h megsértitek BKriszta76 törékeny kis lelkivilágát!

Az biztos h én így 29 éves fejjel szt mondom, h az életed egy ilyen izgalmas fejezetét nem szabad eldobni, mert azt szerintem sokkal jobban bánnád. Én is bánnám ha ilyen helyzetben lennénk.

Az a lényeg h ne hagyd magadat megfélemlíteni senki részéről sem!!!!! Te ettől semmivel nem lettél rosszabb ember! Ugyanaz a kedves, helyes és értékes csaj vagy és az is maradsz, akármit is döntesz!!! Aki mást mond az egy barom és cseppet sem érdekli h mi lesz veled, v hogy neked mi a jó! Nekik csak az számít h minden úgy történjen mint ahogy ők azt elképzelik a világban!

11-14 09:18- re is válaszolva:

Általában amikor egy fedél alatt éltek akkor felfigyeltek a másikra! Nyilván nem éreztek egymás iránt mély érzelemmel, de az biztos, h ő a fél karját odaadná h lefeküdhessen veled! Annyira kialakulhatott már a vonzalom őbenne h te nem csak egy punci vagy a szomszédban, hanem A csaj, aki izgatóbb mint eddig bármi és bárki az életében, és még jó darabig az lesz, akárkivel is áll majd össze. De gondolom neked sem kell szerelem! Az amúgyis bonyolultabbá tenné a dolgot. Egy al ényeg, h soha ne derüljön ki semmi sem, és egyezzetek meg h akármi is jön, a végsőkig tagadjatok! Kivéve ha a születitek olyan jófejek, és ertelmesek, h meg tudják érteni, és nem őrjöngésben kitörő állatemberekké változnak, ha megtudják! :)

Krisztikének:

" használni akar, ha hagyod. Ne hagyd!!!" :SSS Már miért ne hagyja? Az ilyent csak akkor nem szabad hagyni ha az úgy egyoldalú, h az a másiknak nem felel meg!!!! Ittt ilyenről szó nincs! Úgyhogy a simán mindenre sablonszerűen rávágott "Ne hagyd!" Eléggé ostoba és beégetett programszerű gondolkodásra vall!!!

Mi ez a baromság????!!!!!: "olyan lelki gubancokat szerezhetsz, amivel tönkrevághatod a jövődet, meg azt, hogy bízni tudj majd egy igazi férfiban"

Semmilyn lelki baja nem lehet a csajnak! Állítsd már le magadat! Csak meghülyíted szegényt!!!!!

Ennek egyféle kihatása lehet a jövőjére nézve, mégpedig h érettebb és tapasztaltabb lesz tőle, és talán immunisabb is a hozzád hasonló kolostori felfogásra!!!! A srácból is lehet igazi férfi! Ezt nem zárja ki semmi sem! Amúgy meg ha mással lenne a csaj, akkor sokkal nagyobb lenne a veszélye annak h átverik és kihasználják!!! Na persze érdekes módon naponta több ezer fiatal csajt használnak ki és vernek át, mégsincs tele a pszichiátria lelki roncs tinikkel!

Fogd már fel hogy olyan árut akarsz mindenáron elsózni itt, amire senki nem vevő, mert nem kell!!!!!

2011. nov. 23. 18:51
 18/21 anonim ***** válasza:

11-17 18:56

Legyél óvatos! Az érzelmei fölött senkinek nincs igazi uralma!!! Ha ő mégsem szeret, azért nem okolhatod majd, és mindig észben kell tartanod h ennek egyszer vége lesz! De addig élvezd, és tartsd titokban! :)

2011. nov. 23. 18:54
 19/21 anonim ***** válasza:
Mi történt azóta kislány? :) Mesélj!!! :)
2012. jan. 24. 22:08
 20/21 A kérdező kommentje:
Még együtt vagyunk, de szüleink nem tudnak róla, és szeretjük egymást. :) Kicsit nehéz titokban tartani, de megoldjuk. Remélem, hogy ő is annyira szeret mint én őt. Örökre vele akarok maradni. :) Csak olyan rossz más lányokkal látni, mintha flörtölne velük és mindig beképzelek valami hülyeséget... Azóta már sokszor voltunk együtt ÚGY és nagyon élvezem vele. És szerintem tök jó, hogy együtt lakunk, csak ez a titok ne lenne. :/
2012. jan. 27. 06:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!