Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek Magyarországon mikorra lesz annyira elfogadott a biszexualitás/homoszexualitás, mint külföldön?
És itthon miért ilyen nehéz elfogadni??
Homofóbok gyűlölködő válaszaira nem vagyok kíváncsi.
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Csak egy kérdés... Mért pont Hollandia?
És egy megjegyzés... Írtam, hogy ilyen válaszokra nem vagyok kíváncsi. :)
Sose, mert természetellenes. Állatok közt látsz te homokost?
Engem nem zavar, csinálják csak, de ez a hülye felvonulás!! Mi a francért mutogatják ott magukat?! Ki kíváncsi rájuk? A saját privát dolguk hogy ők most melegek, mért kell világgá kürtölni? Hetero felvonulást bezzeg nem rendeznek, mert akadályozná a közlekedést...
"Szőke vagyok, nem hülye": Láttad már a TV-ben, hogy mekkora tömeg van egy melegfelvonuláson?? És nem a melegekre gondolok...
De könyörgöm, nem a felvonulásról szól a kérdésem!!
"Csak egy kérdés... Mért pont Hollandia?"
Azért, mert Hollandia a liberális, társadalmat szétbomlasztó, hagyományos értéket pusztító fertő mintapéldánya. Ha régen azt hallottad, hogy Hollandia, kapásból rávágtad, hogy szélmalom, sajtok, fapapucs. Ma pedig: eutanázia, hasis bár, bevándorló bűnözés, homokos házasság és b.zi imádat.
"És egy megjegyzés... Írtam, hogy ilyen válaszokra nem vagyok kíváncsi. :)"
Jaj egyem az érzékeny buzeráns lelkedet. Majd sütök neked rózsaszín cukormázas f.sztortát, hogy feldobjalak. Jó lesz? Mégis milyen válaszokat vártál? Ja tudom, ha valaki nem támogat titeket, akkor az már gyűlölködik. Szerintem inkább ti gyűlölködtök a heterók felé. Elég megemlíteni azt a felháborító dalt, aminek most nem tudom a címét, de az elfogadásért kampányolt, mégis szabad fordításban az volt a lényege, hogy pusztuljon az az összes homofób.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!