Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A biszexualitás bűn?

Figyelt kérdés
Nem azért kérdezem, mert vallásos vagyok, de mégis lelkiismeretfurdalásom van. Lány vagyok és a lányok is érdekelnek, ez inkább testi vonzalom, de éreztem már erősebb lelki kötődést is.
2011. nov. 7. 01:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
75%

Nem vallásos értelemben az számít bűnnek,amit te nem tartasz helyesnek.

Szerintem nem bűn,mondjuk én heteroszexuális vagyok,és ateista.

2011. nov. 7. 01:41
 2/11 anonim ***** válasza:
51%
Nem bűn.
2011. nov. 7. 02:04
 3/11 anonim ***** válasza:
16%
nem is kicsit bun!
2011. nov. 7. 02:22
 4/11 anonim ***** válasza:
65%

Ilyenen nem kell agyalni hogy helyes vagy sem, azt tedd ami jó, ebbe nem kell másra hallgatnod se a belső "énedre" ami kételyeket ébreszt.

Egyébként is így vagy egész/teljes, miért lennél más mikor így jó?

De te tudod, ha bánt hát ne csináld ilyen egyszerű, engem az ilyen nem tud izgatni érdemre se méltó..

2011. nov. 7. 07:35
 5/11 Virág6 ***** válasza:
27%
Nem bűn,hanem betegség.
2011. nov. 7. 07:54
 6/11 /Anita_'94/ ***** válasza:
0%

Szerintem nem bűn és nem is betegség.

Én inkább egy megvetendő devianciának tartom, akárcsak a homoszexualitást. Igaz, ez a kisebbik rossz. Ettől még alapíthatsz normális családot is.

Ne érts félre, nem bántani akarlak, csak próbálom valahogy kifejteni a véleményem, hogy érthető is legyen. Azért ítélem el az ilyen kilengéseket, mert a homoszexuálisok nem tesznek eleget a közösség legfontossab elvárásának, a reprodukciónak. Mert ugye a közösség (jelen esetben a magyar állam) egy újszülött tagját a kezdetektő fogva támogatja (pl. családi pótlék és egyéb családtámogatási rendszerek, iskolázás, eü szolgáltatások stb.), és különböző jogokban részesíti. Persze ezt a magunk módján viszonoznunk kell. Munkába kell állnunk, termelni kell és adót fizetni, hogy a társadalom ilyen szempontból inaktív tagjait (normális esetben a gyermekeket és az időseket) támogassuk. De a legfontosabb kötelezetségünk a közösség fennmaradásának biztosítása, saját magunk reprodukálása által (családalapítás, gyermekvállalás). Ha ez nem történik meg, elkezdünk fogyni és fennáll a veszélye, hogy egy másik közösség (egy, a miénktől teljesen idegen értékrendű, érdekű), akik nagyobb ütemben szaporodnak, elveszi az életterünk. A homokosok nem szaporodnak, tehát nem tesznek meg minden tőlük telhetőt a közösségért, ezért tőlem se várjanak el toleranciát irányukba. Még csak a gyermek nevelést sem lehet rájuk bízni, mert az a gyermeknek nem adna egészséges, számára is követendő családképet (APA ÉS ANYA!) és felnőve gyaníthatóan a ratyik táborát fogják erősíteni.

Szal, ha a nők felé irányuló vonzalmad kizárólag magára az aktusra, mint élvezetre terjed ki még belefér...

2011. nov. 7. 09:08
 7/11 anonim ***** válasza:
Ezzel a kemény 17 éveddel te már csak tudod:D
2011. nov. 7. 10:12
 8/11 /Anita_'94/ ***** válasza:
Ami nemsokára 18 lesz :D
2011. nov. 7. 10:16
 9/11 anonim ***** válasza:
Anita_17 kicsit sokat hallgatta Nagyvezírünket :)
2011. nov. 7. 12:28
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Anita te olyan buta vagy,mint a Föld:D

Szerinted csak az hasznos,aki szaporodik:D

A túlnépesedés korszakát éljük,ezért lesz kb 50-100 év múlva újabb világháború,mert az emberek szaopordnak semmi ész nélkül,mint a nyulak:D..És hát majd vmennyinek bocs a kifejezésért meg kell majd dögölni,mert sokan leszünk:D

Ezzel addig is lenne baj,ha nem léteznének fogamzásgátlószerek vagy eszközök:D

Azt,hogy a az adózók pénzét ellopó politikusok azt ültetik el a buta fejecskédben,hogy te egy rabszolga vagy,akinek újabb rabszolgákat kell gyártani,hogy az idős rabszolgákat vki eltartsa,ha már nem képesek ellátni rabszolgai kötelességüket:DArra alapozni az idősek helyzetét,hogy mi lesz majd 20-30 év múlva felelőtlenség.helyette olyan rendszerre kellene ráállni,hogy a nyuggerek a félrerakott pénzükból tartsák fennt magukat.De amíg vannak akik milliókat kereshetnek addig ezt ne várd.

Másrészt nem értem miből gondolod,hogy a szaporodás a célja az evolúciónak?

Egy faj életképessége azon áll,hogy megtalálja a normális egyensúlyt,ne fenyegesse a kihalás veszélye,de ne is szaporodjon túl.

Másrészt pedig nem a mennyiségre,hanem a minőségre törekszik.

A minőséget pedig a melegek is javíthaják azzal,hogy pl felnevelik gyerekeiket neveli képtelen heterók gyermekét,mert rengeteg ilyen van!!!És valahogy mindig ezeknek van sok gyerekük,aztán ezeknek a gyerekei sajnos nagy eséllyel ilyen lesznek,mint a szüleik.

Akkor gondolom a meddő heteró emberek is betegek!

17 évesen te csak annyit látsz,hogy média kimosta az agyad,hogy heteró vagy és van pasid,de menő vagy,meg diszkóba jársz:D..meg hasonlók.

örülj neki,hogy vannak melegek,mert ha nem lennének,akkor már olyan szintű túlszaporodás lenne,hogy valszeg egy háborúkkal tarkított világban élnél......

2013. okt. 3. 06:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!