Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A biszexualitás bűn?
Nem vallásos értelemben az számít bűnnek,amit te nem tartasz helyesnek.
Szerintem nem bűn,mondjuk én heteroszexuális vagyok,és ateista.
Ilyenen nem kell agyalni hogy helyes vagy sem, azt tedd ami jó, ebbe nem kell másra hallgatnod se a belső "énedre" ami kételyeket ébreszt.
Egyébként is így vagy egész/teljes, miért lennél más mikor így jó?
De te tudod, ha bánt hát ne csináld ilyen egyszerű, engem az ilyen nem tud izgatni érdemre se méltó..
Szerintem nem bűn és nem is betegség.
Én inkább egy megvetendő devianciának tartom, akárcsak a homoszexualitást. Igaz, ez a kisebbik rossz. Ettől még alapíthatsz normális családot is.
Ne érts félre, nem bántani akarlak, csak próbálom valahogy kifejteni a véleményem, hogy érthető is legyen. Azért ítélem el az ilyen kilengéseket, mert a homoszexuálisok nem tesznek eleget a közösség legfontossab elvárásának, a reprodukciónak. Mert ugye a közösség (jelen esetben a magyar állam) egy újszülött tagját a kezdetektő fogva támogatja (pl. családi pótlék és egyéb családtámogatási rendszerek, iskolázás, eü szolgáltatások stb.), és különböző jogokban részesíti. Persze ezt a magunk módján viszonoznunk kell. Munkába kell állnunk, termelni kell és adót fizetni, hogy a társadalom ilyen szempontból inaktív tagjait (normális esetben a gyermekeket és az időseket) támogassuk. De a legfontosabb kötelezetségünk a közösség fennmaradásának biztosítása, saját magunk reprodukálása által (családalapítás, gyermekvállalás). Ha ez nem történik meg, elkezdünk fogyni és fennáll a veszélye, hogy egy másik közösség (egy, a miénktől teljesen idegen értékrendű, érdekű), akik nagyobb ütemben szaporodnak, elveszi az életterünk. A homokosok nem szaporodnak, tehát nem tesznek meg minden tőlük telhetőt a közösségért, ezért tőlem se várjanak el toleranciát irányukba. Még csak a gyermek nevelést sem lehet rájuk bízni, mert az a gyermeknek nem adna egészséges, számára is követendő családképet (APA ÉS ANYA!) és felnőve gyaníthatóan a ratyik táborát fogják erősíteni.
Szal, ha a nők felé irányuló vonzalmad kizárólag magára az aktusra, mint élvezetre terjed ki még belefér...
Kedves Anita te olyan buta vagy,mint a Föld:D
Szerinted csak az hasznos,aki szaporodik:D
A túlnépesedés korszakát éljük,ezért lesz kb 50-100 év múlva újabb világháború,mert az emberek szaopordnak semmi ész nélkül,mint a nyulak:D..És hát majd vmennyinek bocs a kifejezésért meg kell majd dögölni,mert sokan leszünk:D
Ezzel addig is lenne baj,ha nem léteznének fogamzásgátlószerek vagy eszközök:D
Azt,hogy a az adózók pénzét ellopó politikusok azt ültetik el a buta fejecskédben,hogy te egy rabszolga vagy,akinek újabb rabszolgákat kell gyártani,hogy az idős rabszolgákat vki eltartsa,ha már nem képesek ellátni rabszolgai kötelességüket:DArra alapozni az idősek helyzetét,hogy mi lesz majd 20-30 év múlva felelőtlenség.helyette olyan rendszerre kellene ráállni,hogy a nyuggerek a félrerakott pénzükból tartsák fennt magukat.De amíg vannak akik milliókat kereshetnek addig ezt ne várd.
Másrészt nem értem miből gondolod,hogy a szaporodás a célja az evolúciónak?
Egy faj életképessége azon áll,hogy megtalálja a normális egyensúlyt,ne fenyegesse a kihalás veszélye,de ne is szaporodjon túl.
Másrészt pedig nem a mennyiségre,hanem a minőségre törekszik.
A minőséget pedig a melegek is javíthaják azzal,hogy pl felnevelik gyerekeiket neveli képtelen heterók gyermekét,mert rengeteg ilyen van!!!És valahogy mindig ezeknek van sok gyerekük,aztán ezeknek a gyerekei sajnos nagy eséllyel ilyen lesznek,mint a szüleik.
Akkor gondolom a meddő heteró emberek is betegek!
17 évesen te csak annyit látsz,hogy média kimosta az agyad,hogy heteró vagy és van pasid,de menő vagy,meg diszkóba jársz:D..meg hasonlók.
örülj neki,hogy vannak melegek,mert ha nem lennének,akkor már olyan szintű túlszaporodás lenne,hogy valszeg egy háborúkkal tarkított világban élnél......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!