Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Én ezt már komolyan nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én ezt már komolyan nem értem. Mégis miért jó ez neki?

Figyelt kérdés

Próbálom minél rövidebben megfogalmazni:

Összeismerkedtem egy sráccal, jól kijövünk. Mondhatni teljes az összhang, mindketten bolondok vagyunk, és értjük egymás poénjait. Naphosszat beszélgetünk (általában neten, mert én a suliból, ő a munkából van szinte egész nap netközelben). A vonzalom is teljesen nyílt köztünk.

Voltunk párszor "randizni". Jól éreztük magunkat. Itt is teljes volt az összhang, bírjuk egymás stílusát, temperamentumát. Letisztáznám: szex nem volt, kifejezetten "megtiltottam", mivelkijelentette, hogy nem akar kapcsolatot. Furcsáltam is, hogy ennek ellenére belement, és még meglepőbb volt, hogy tartotta a szavát, és még csak be sem próbálkozott.

Persze, a baj megtörtént, megkedveltem, el is mondtam neki, és megmondtam, hogy szakítsuk meg a kapcsolatot. Mondta, hogy rendben, de a lelkemre kötötte, hogy ha túl vagyok a dolgon, azért keressem fel, mert mint embert, szeretne még az ismerettségi körében tudni. Eltelt pár hónap, másfele terelődött a figyelmem, elkezdett alakulni egy másik sráccal a dolgok, így felkerestem, mert mint barát nekem is hiányzott.

El is kezdtünk újra beszélgetni, és mondta, hogy nagyon örül, hogy újra beszélünk...stb.

Amit nem értek: azóta folyamatosan felhozza az utolsó találkozót, és a maga módján bókol. Akárhányszor poénkodok vele, hogy csak "kényszerből" beszélget velem (tudom, hogy nem így van, csak az efféle piszkálódás és egymás szapulása hozzá tartozik a beszélgetéseinkhez), azonnal vált, hogy ez nem igaz, ne mondjak ilyet, azért beszélget velem, mert jól el tudunk beszélgetni. Mikor azzal piszkáltam, hogy egy lánnyal találkozott, és biztos jót szexeltek szinte kikelt magából, hogy miért gyanusítgatom ezzel. Én meg csak pislogtam, mert igazából olyan reakcióra számítottam, hogy "igen, és olyan orbitálisan jó ágycsatát rendeztük, hogy ránomlott a mennyezet" vagy valami hasonlóra. Semmi közöm nincs az életének ezen részéhez, és azt hittem, ezt legalább ki is jelenti, és visszaszól. Egyre gyakrabban vannak ilyen reakciói, ahol azt érezteti, hogy különleges helyem van az életében, vagy hogy is mondjam.

Nem tudom hova tenni. Nem értem miért számol be a napjairól előre, vagy hogy miért kezdett el hirtelen kedveskedni. Tudom, hogy kedvel, és nem csak megdugni akar (nem lenne ellenére, tény, de nem is foglalja le annyira a téma, hogy küzdjön érte, az pedig kizárt, hogy meg akarjon téveszteni, hisz azt már rég megtehette volna).

Azt sem hiszem, hogy meggondolta volna magát kapcsolat terén. De fel se tudom fogni, hogy ő mégis mire számít. Ennyire mulattatja a dolog, hogy napi 5-6 órát átbeszél velem, és ezen kívül még pluszba gondol rám, de nem feküdhet le velem? Vannak még ilyen elvetemült fiúk, és ez csak számomra lenne ennyire furcsa, vagy ő valami "speciális faj egyede"?

2011. nov. 5. 14:39
1 2
 11/12 valaki a tömegből ***** válasza:
Énsem keptem meg :( na mind egy majd akkor itt megírom. Tehát, az én esetem kicsit azért más mint a tiéd de mégis hasonlít hozzá. Hogy én melyik szerepben vagyok? hát igazábol egyikben sem egy bizonyos szempontból a tiédben is de a barátodéban is. Kb másfél éve ismerjük egymást, köztünk is kialakult egy bizonyos nyilt vonzalom. Különösen az utóbbi egy hónapban. Éreztem a vonzalmat, ő is elismerte. Átölelt és azt mondta " Azt ugye tudod hogy nagyon kedvellek". Nem akarok hazudni énis hihetetlenül szeretem. Felfedtem az érzéseim, már csak, az volt a kérdés ő is igy gondolja e ezt. A véleménye igazából nem lepett meg, de mégis nagyon fáj. Azt mondta hogy igazából vonzódik hozzám, de nem akar belerángatni olyan dolgokba imk rossz hatással lennének rám, és a barátodhoz hasonlóan ő is azt mondta hogy neki egy szerelem nem való. De a te eseteddel ellentétben ő fél tőle, mármint szeretni valakit és fél attól ha szeretik. Azt mondtam neki hogy, ha ez a végleges válasza a dolora akkor ezt tiszteletben tartom, nem haragszok rá ezért. De azt tudnia kell hogy, attól hogy ezt mondta még ugyanúgy szeretem ahogy előtte és nem fogom csak úgy feladni.
2011. nov. 5. 19:58
 12/12 A kérdező kommentje:
Gondolom te is az e-maileden kerested =D Én megtaláltam a leveled, belső levelezési rendszert vezettek be. A nicneved alatt bal oldalt lett egy "üzeneteid" címke. Ha az piros, akkor van leveled. =)
2011. nov. 6. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!