Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Komolyan mondom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Komolyan mondom már nem értem a csajt. :S

Figyelt kérdés
Van az osztályban egy csaj aki bejön nekem de ő nem hiszi el,október óta incselkedek vele mert másra nem reagált..egy kis idő után tök jól elvoltunk mármint úgy értem h mikor incselkedtem végre hozzám szolt(végre)..januárban kiderült h bejövök neki.. de kérdeztem mióta tesztek neki?mert észre se vettem rajta,h tetszek neki,azt mondta titok.Mondtam oké és mondtam neki h "te is tetszel nekem"azt válaszolta erre"persze"aztán összekaptunk..aztán össze jöttem a volt bnömel.. le is szartam azóta idáig megint ott vok h bejön..de a csaj velem tökre bunkó mondta bnője ő általában ilyen a fiúkkal "csak meg kell törni a jeget"most is elkezdtem incselkedni vele ő nem hagyja magát mindig vissza szól de bunkón..de vlh ugy érzem h bejövök neki és ez csak egy maszk h mindenkit elijeszen vele :S kérdeztem a bnőjét h a volt pasijával mi volt azt mondta eleinte azzal ilyen volt..hát nem tudom már mi van,nem értem a csajt de magamat se.Mit tegyek??
2010. márc. 18. 20:43
 1/4 A kérdező kommentje:
jah és 17/F
2010. márc. 18. 20:44
 2/4 anonim ***** válasza:
hagyd. hisztis bitch
2010. márc. 18. 20:46
 3/4 anonim ***** válasza:
gondolj bele fordított helyzetbe neked hoyg esne az hogy bevallod hoyg tetszik neked valaki és ő meg elhúz az exéhez?:) sztem nem esne jól. meg ha nem kéreti magát akk nem kellene mert aki az öledbe hullik az nem kell általában:) kissé szégyenlős és fél is biztos hogy mi lesz ennyi:)
2010. márc. 18. 21:10
 4/4 anonim ***** válasza:
a barátnőd mellett egy másik csajt fűzöl? gratulálok...
2010. márc. 18. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!