Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járjak vele? (komolyan mondom, nem tudom, mit érzek. )
Mért törődsz az osztálytársaiddal? ha ennyire egy csökevényes agyuk van?
Ne azért ne gyere vele össze mert félsz h ki-mit mond rá.
Suli időn kívül is töltsetek sok időt együtt ez a fontos. Ott nincsenek zavaró emberek. Ha meg az osztálytárs közé tartozik a bnő is, akkor cserélj bnőt!!!
ha ti szeretitek egymást akkor hajrá, mondjuk nem kell egésznap agymás szájában lenni, meg a szétválaszthatatlant játszani, csak legyetel el jol egy két puszi(csok) és töltsétek együtt a szüneteket
az elözö vagyok még:
ha téged nem is őt piszkálják, zárjátok ki őket, nem kell komolyan venni. beszéljétek meg a dolgot h lehet h ez lesz, és ettől félsz, de összejössz vele csak mondjuk suliba téleg ne egymás nyakába legyetek, biztos van vmi hely luk ami szünetbe kicsit nyugisabb.
Amugy gondolom 15-17 körül vagytok, mert aközött vannak ilyen értelmiségi k*cs*gök.
Nehogy lemondj bármiről amiatt, mert a másiknak csupán annyi esze van hogy cseszeget.. Törj ki, mond meg a magadét ha rád kerülne a sor..
A sráccal pedig próbáld meg, ne gondolj a többiekre, akik épp közben titeket néznek.. Szerintem nagyon szánalmas ha valaki abból él, hogy a másikban keresi a hibát és az éppen a napi téma ahelyett, hogy élné az életét..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!