Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez vajon mire lehet jó? . Egyfolytában a volt nője kívánságait lesi, és komolyan mondom a sírba tesz. Bővebben lent!
"Tulajdonképpen sajnos ő rám szerintem csak barátként tekint..." - Ha csak barátként tekint rád, miért ne szexelhetne a volt barátnőjével?
"miért jó neki, hogy még mindig vele éli a szexuális életét, holott én, szerintem már neki is leesett, totál bele vagyok esve?" - azárt mert te messze laksz tőle, gondolom. És mert nincs beléd esve.
Ha másból nem, hát a hisztiből és a féltékenységből biztos tudja hogy te bele vagy zúgva.
Te meg rákérdezel, hogy mit csinált előző nap, és nem akar hazudni és elmondja hogy mit. Vagy csak húzza az agyad, szívat. Más nem jut eszembe.
De nem nagyon értelek, miért kínlódsz és túráztatod magad feleslegesen:S mert ezt csinálod. Ne tartsd vele a kapcsolatot, vagy beszélj vele ritkábban, hogy elfelejtsd, és keress egy elérhető srácot.
Ő nem akar tőled semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!