Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Komolyan nem értem a szitut....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan nem értem a szitut. Valami ötlet?

Figyelt kérdés

A barátommal 1 hónapja szakítottunk, nem volt kellemes... nekem...

Elmondása szerint eltudna velem képzelni komolyabb kapcsolatot, de mivel neki fontos a szexuális együttlét ezért nagy köztünk a szakadék, bár nagyon sok közös van bennünk.

Én szenvedek, ő pedig minden lányt megborít (na jó nem mindet de állandó egy éjszakás partnerei vannak)

Barátnőm elég sűrűn beszél vele, és ha rólam beszél egyszerűen nem válaszol, és MSN en sem ír vissza.

Nem tudom, h azért nem ír mert utál és nem akar rólam hallani vagy éppen az ellenkezője.

3 hónapig együtt, ilyen se veled se nélküled kapcsolatban...

nem értek semmit...

Leugató válaszokat nem kérek, az értelmes embereknek köszönöm a válaszát... :)

2009. okt. 6. 20:54
 1/8 anonim ***** válasza:
Annyit had kérdezzek, hogy hány évesek vagytok? úgy könnyebb lenne válaszolni... :)
2009. okt. 6. 21:00
 2/8 A kérdező kommentje:
igen elfelejtettem bocsánat:) ő 18 én 16
2009. okt. 6. 21:03
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát figyelj... őszinte leszek veled, ne haragudj rám. 3 hónapig se veled se nélküled kapcsolat, ez már alapból nem jó jel. Valószínűleg ő egy olyan ember ahogy leírtad, hogy minnél több lányt kiakar próbálni stb. Ilyen fiú mellett nem lesz nyugodt életed, egyfolytában azon fogsz idegeskedni, hogy mikor csal meg. 18 éves még, szerintem úgy gondolja, hogy előtte az élet, és nem akar komoly kapcsolatot és ez a duma már régen rossz, hogy "eltudna képzelni velem egy komoly kapcsolatot, DE" ott van a DE... remélem érted mire akarok kilyukadni. 16 éves vagy, ne ragadj le te sem nála, mert ahogy látom, nem érdemel meg téged, ha te egy rendes lány vagy. Keress egy normálisabb fiút, akár 18 év felett is, akit nem elsődlegesen a farka vezérel. Remélem tudtam valamit segíteni! F/23
2009. okt. 6. 21:11
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszodat:)

Sokat segítettél :)

2009. okt. 6. 21:19
 5/8 anonim ***** válasza:
Nincs mit, nagyon szívesen:-) örülök, hogy segíthettem :)
2009. okt. 6. 21:23
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Megfektet egy csomó nöt? 1:Megcsalna mint a huzat. 2:Örülj hogy legalább nem ragaszt rád valami nemibetegséget. Keres olyat akinek tevagy az elsö és eggyetlen.
2009. okt. 6. 23:52
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha nem tudsz dönteni és itt kérsz tanácsot az elég gáz, mert nagyon szereted...Csodálom, hogy megengedted neki, hogy olyat nyilatkozzon, hogy komolyabb kapcsolatot szeretne létesíteni veled. Mi arra a garancia, hogy nem csal meg majd újra? SEMMI. Újra és újra meg fogja tenni.

Ne sanyargasd magad hülye kis puncivadászokkal. Biztos találnál magadnak, olyan fiút, aki ennél többre tart téged és saját magát. Nézz csak körül egy picit a környezetedben...MOST!!!

2009. okt. 10. 13:44
 8/8 anonim ***** válasza:

előttem már mindent elmondtak, és igazuk van, neked se lenne jó vele,... keress olyat, aki szeret és megérdemel:)

jobb kapcsolat lenne mint ezzel a sráccal,(még fiatal vagy lesz még sok) de tudom miről beszélsz, sajnos szinte minden pasi ilyen mostanság.. elrontják őket a romlott nők.. ezekkel az egy éjszakás kapcsolatokkal,.. és azt hiszik a pasik, h ezt mindenkivel meg lehet játszani...

2009. okt. 10. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!