Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fogadjam el, hogy nem lesz párkapcsolatom? (soha)
tudom, hogy még előttem az élet és, hogy aki keres az talál stb......
de egyszerűen nekem CSAK lány barátaim vannak, annál több nemvolt nincs és szerintem nem is lesz.
Sem iskolában, sem munkában nem volt még olyan nő aki barátnál jobban érdekeltem volna. (átlagos külsőm van)
Nem szeretem a magányt, sőt egyenesen gyűlölöm.
Na de a kérdésem az: Hogyan tudom elfogadni, hogy egyedülálló maradok?
20/f
köszi a válaszokat.
Hát kozmetikushoz nem kell mennem adok én magamra :)
kövér sem vagyok, sőt elég vékony is és bármit ehetek hízni nem tudok (genetika)
pszichológuson gondolkoztam de úgyse tudom kiönteni a lelkem egy idegennek, ha orvos ha nem.
a rossz az egészben az, hogy nem tudom mit utálok magamon konkrétan
a válaszokat még egyszer köszi és nagyon kedvesek vagytok :)
18/l írj privit képet még nem igérek :D
Menj el pszichológushoz, ő nem orvos, csak a pszichiáter, de arra semmi szükséged, lehet hogy nem segít, de legalább elmondhatod, hogy megpróbáltad és nem lesznek kétségeid, hogy mi lett volna ha. Rontani nem fog rajtad, legfeljebb nem segít.
Szerintem akkor fog megváltozni a helyzeted, amikor lesz egy lány, aki elég rámenős ahhoz, hogy ő kezdeményezzen és ki fogja mutatni, hogy érdekled. Ha nem is jön össze a kapcsolat (nem tart ötökké), fog elég önbizalmat adni ahhoz, hogy tudd, téged is lehet akarni és szeretni.
Nem a 18 éves lány kérte a képet, hanem én. :) Viszont ha tudod, hogy objektíven nézve semmi baj a külsőddel, akkor az én válaszom sem jelentene semmit, hiába írom, hogy teljesen rendben vagy.
26L
köszi te nagyon aranyos vagy :))
írj nekem egy privit a gondolod:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!