Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan fogadjam el, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan fogadjam el, hogy nem lesz párkapcsolatom? (soha)

Figyelt kérdés

tudom, hogy még előttem az élet és, hogy aki keres az talál stb......

de egyszerűen nekem CSAK lány barátaim vannak, annál több nemvolt nincs és szerintem nem is lesz.

Sem iskolában, sem munkában nem volt még olyan nő aki barátnál jobban érdekeltem volna. (átlagos külsőm van)

Nem szeretem a magányt, sőt egyenesen gyűlölöm.

Na de a kérdésem az: Hogyan tudom elfogadni, hogy egyedülálló maradok?

20/f

2011. okt. 28. 00:47
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
57%
nah :) 20 évesen ezt mondani hogy soha valóban hülyeség. énis 20 vagyok. hosszabb párkapcsolatom nekem sem volt még. sőt szeretek egy lányt, aki a barátom, tudja, hogy szeretem, de soha nem lesz több köztünk. nem lehet arra gondolni, hogy soha nem lesz senki, meg hogy örökre egyedülálló maradsz. ennyi erővel bele is ugorhatnál a dunába egy pár kiló téglával a gatyádban, mert semmi értelme az életnek. nézz körül, ismerkedj, próbálj meg új kapcsolatokat kialakítani. arra persze vigyázz, hogyha valakivel (lánnyal konkrétan) túl közeli, jó barátságba kerülsz, onnan nehéz továbblépni, és magasabb szintre emelni a dolgokat. persze ez sem lehetetlen. de az egész lényege, hogy soha ne mond, hogy soha, mert különben nincs értelme semminek :)
2011. okt. 28. 01:00
 12/33 A kérdező kommentje:
tök jófejek vagytok :)
2011. okt. 28. 01:02
 13/33 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat furcsa, hogy iylen normális válaszokat kaptam és nem trollkodik senki..:D
2011. okt. 28. 01:05
 14/33 anonim ***** válasza:
75%
Írtam. Amúgy mit nem tudsz elfogadni a külsőddel kapcsolatban?
2011. okt. 28. 01:05
 15/33 A kérdező kommentje:
az egész testemet, az arcomat egyszerűen egy az egyben úgy ahogy vagyok nem tetszik
2011. okt. 28. 01:10
 16/33 napietus ***** válasza:
amennyiben nem saját magaddal szeretnél járni, nem is magadnak kell, hogy tetszél :)
2011. okt. 28. 01:11
 17/33 A kérdező kommentje:
de sztem másnak sem tetszem xd
2011. okt. 28. 01:15
 18/33 anonim ***** válasza:
Magadat is el kell h fogadd ahhoz h másnak is tetsszél, mert első az önbizalom.
2011. okt. 28. 01:19
 19/33 A kérdező kommentje:
de valaki írja le, hogy nektek hogy sikerült elfogadni magatokat mert ezígy brutálisan sz@r érzés
2011. okt. 28. 01:20
 20/33 anonim válasza:
58%

Addig amíg megvannak ezek az önértékelési problémáid, nagyon nehezen fog összejönni egy párkapcsolat és ha össze is jön sajnos tud ez még gondot okozni. :( Bagoly mondja verébnek mert tapasztalatból mondom, hogy ez elronthat mindent.. :/ Amíg magaddal nem vagy tisztában és harmóniában addig mással se biztos hogy az leszel.

Én gondolkozom pszichológuson hátha tud tanácsot adni hogy fogjak neki az önbizalmam építéséhez, mert ez évek óta visszatérő probléma és egyre rosszabbodik. Lehet más úgy gondolja ilyesmivel felesleges szaksegítséget kérni, és nem azt várom el hogy más oldja meg helyettem a problémát hanem útmutatásra van szükségem.

A lényeg, hogy tényleg ne add fel, nagyon nehéz lehet ezt elviselni, de abban is biztos vagyok hogy lesz neked még kapcsolatod! :)

18/L

2011. okt. 28. 01:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!