Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fogadjam el, hogy nem lesz párkapcsolatom? (soha)
tudom, hogy még előttem az élet és, hogy aki keres az talál stb......
de egyszerűen nekem CSAK lány barátaim vannak, annál több nemvolt nincs és szerintem nem is lesz.
Sem iskolában, sem munkában nem volt még olyan nő aki barátnál jobban érdekeltem volna. (átlagos külsőm van)
Nem szeretem a magányt, sőt egyenesen gyűlölöm.
Na de a kérdésem az: Hogyan tudom elfogadni, hogy egyedülálló maradok?
20/f
Ha gondolod, küldj képet és megpróbálom megfogalmazni, hogy milyennek látlak. Képről nehéz, mert nagyon sokat hozzátesz (vagy elvesz) a mozgásod, a gesztusaid, a kisugárzásod, de azért talán lehet valamit kezdeni egy véleménnyel :)
Lány vagyok, nem erőltetem a dolgot, mert tudom, hogy ez nehéz, csak az eddigi válaszaid alapján én sem értem, mi lehet a gond.
Üdv a klubban sorstárs.. Igaz nekem volt már 2 kapcsolatom, de mindkettő pár hónap után gallyra ment, úgy érzem, hogy bennem semmi szeretnivaló nincs, már nem is próbálkozok egyáltalán hiszen tudom, hogy senkinek sem fogok soha kelleni. Nehéz elfogadni, de el lehet, lényeg, hogy foglald le mindig magad valamivel, munkával, tanulással, valami hobbival, csak ne gondolj soha a szerelemre meg az ezzel kapcsolatos dolgokra és rendben leszel.
24/F
Voltak olyanok, akikből 3 hónap után "kiszerettem", illetve ezt inkább úgy nevezném, hogy félrevezettem magam a saját érzéseimet illetően. Aztán volt olyan, hogy kellett hozzá egy év is. Máskor meg belőlem szerettek ki hosszú idő után.
Egyikük sem volt rossz, unalmas vagy csúnya, csak 25 éves korom előtt képtelen voltam stabilan érezni valamit, de persze ezt csak utólag látom be.
Semmiképp se add fel, minél idősebb lánnyal vagy, annál komolyabbak lesznek ilyen téren, másnál is ezt tapasztalom, 21-22 évesen a többségünk teljesen hülye, ha a szerelemről van szó. (bocs a kivételektől)
Megértelek, nem is próbállak meggyőzni, de azért azt tudd, hogy mások ezzel ugyanígy vannak, csak ők folytatják a végtelenségig. A legtöbb lányt ha megkérdezel, akkor lesz neki 3-4-5 vagy több exe, tehát legalább ennyiszer megtörtént vele, hogy valaki nem akarta a másikat vagy valamiért nem működött. Akik korán megtalálják az "igazit" és megházasodnak, ők 5-10 év múlva elválnak és eltelik egy kis idő és nekik is lesz 3-4-5-sok exük, csak mondjuk 35 évesen kezdik el "gyűjteni" (tisztelet a kivételnek megint).
Megértem, hogy rettenetesen unod, jelenleg én nem is akarok senkit, megadom az esélyt annak, hogy ez változzon, de minden közeledést hárítok, nem kell még egy átmeneti kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!