Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben?
Köszönj neki! Szerintem furcsa lenne, ha egyszer köszönnél neki, egyszer nem, a srác sem tudná hová tenni a dolgot. Szóval, köszönj neki, ha találkozol vele.
Mosolyogj rá, próbálj vele szemezni, de akár beszélgetést is kezdeményezhetsz tök semleges témákról. A suli elég sok segítséget adhat a beszélgetés elkezdéséhez. Megkérdezheted tőle, hogy van-e nála számológép, mert te otthon felejtetted, viszont matek órára feltétlenül kellene, ha van nála és odaadja, megköszönöd és esetleg meg is hálálhatod (mondjuk vehetsz neki egy csokit a büfébe vagy hasonló). Vagy megkérdezheted, hogy mi a véleménye xy tanárról (mivel felsőbb éves valószínűleg tud 1-2 dolgot mondani a tanárokról, ami neked jól is jöhet, mivel 9.-es vagy). Innen pedig már megy magától a beszélgetés.
Hidd el, csak az első beszélgetést nehéz elkezdeni, aztán ha egy hullámhosszon vagytok alig tudjátok majd abbahagyni a beszélgetést.:)
16/L
Nagyon köszönöm szépen az eddigi válaszokat! :) Hálás vagyok. Hallgatok rátok és fogok neki köszönni. Valami szöveget is ki kéne találni, hogy beszélhessek vele...
Most őszi szünet van és olyan meglepő de várom a sulit mert akkor láthatom és köszönhetnék neki. Annyira hiányzik. :((
Igen köszönj, és beszélgess ha tudsz.
Mi pedig majd várjuk a fejleményeket, mert drukkolunk Neked..
:-)
Hát sziasztok!
Képzeljétek el, hogy ezen a héten hétfőn kora reggel a suliban a folyosón jött velem szembe. Amikor megláttam nem hittem a szememnek... Elhatároztam, hogy szépen köszönni fogok neki. De annyira izgultam és nem is tudom, hogy mi történt velem, de egyszerűen nem tudtam megszólalni pedig akartam köszönni.Nem jött hang ki a torkomon és nagyon zavarban voltam... :( :S Ezért annyira szégyellem magam, hogy el sem bírjátok képzelni. De ha visszagondolok valamiért mégis boldog vagyok és egyben elsüllyedek a szégyentől. Azért vagyok boldog mert olyan jó volt mellette elmenni. Meg azért is mert amikor elmentem mellette akkor ránéztem és ő is rám nézett azzal a gyönyörű szemével de a probléma az, hogy ő sem köszönt pedig én talán vártan,hogy köszönjön de valahogy ő sem tette meg pedig egyáltalán nem bunkó sőt nagyon intelligens srác és még sorolhatnám a jó tulajdonságait reggelig...
Épp most van a szalagavatójuk kár, hogy nem mehettem el. :(((((
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!