Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ebből ki lehet valamit hozni?
Nagyon megtetszett egy lány Facebookon, de semmi esély arra, hogy személyesen megismerkedjünk, mert nem egy városban élünk. Végül úgy döntöttem, hogy ismerősnek jelölöm, gondolva, hogy vissza sem igazol egy teljesen ismeretlent. Mégis megtette és egy képet is felrakott amit persze, hogy beszíveztem. Instan is bekövettem, hogy lehet mégis van barátja, ott is elfogadott, de ott sem láttam közös képet senkivel.
Innen hogyan lehetne továbblépni? Nem szeretnék semmi olyasmit írni, hogy szimpatikus volt és volna-e kedve ismerkedni, ezt olyan semmilyennek tartom. Esetleg ha megoszt valamit azzal kapcsolatosan írjak rá?
Soha nem írkáltam vadidegen lányoknak, mert szánalmasnak tartom, de gondoltam egy próbát megér. Amúgy is ritkán tetszik meg valaki, élőben pedig nem nagyon van lehetőségem ismerkedni több okból kifolyólag sem, úgyhogy ha semmit sem teszek, akkor tuti, hogy nem is fog történni semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!