Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt egy nő?
Ez a lány csak szórakozik veled, jobb, ha elfelejted, mert ő még nálad is bolondabb. A helyedben én megköszönném a magyar tanárodnak, hogy nem tanította meg a még az írásjelek használatát sem, 9 sorban egyetlen . (pont) sem szerepel, de legalább a végére tettél egyet. :)
Ezúton gratulálok én is a mai magyar tanároknak.
Kapcsolat, és társ függő, ezen kívül lehet iszik is, én ital szagot érzek.. :/
Birtokolni akar mindent és mindenkit, amíg neki megfelel, aztán eldob mint egy rongyot, a megcsalásaival...
Sürgősen felejtsd el, mert így lemaradsz egy igazi normális lányról, ha az ő kisded játékait elemzed..
Szó szerint nem normális, csapong, vergődik, és tuti, hogy boldogtalan is, küld el szakorvoshoz, ez a max amit a haveroddal megtehettek, és zárd ki az életedből, ezt a mindig felbukkanó mumust...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!