Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik e olyan,hogy stabil pàtkrkapcsolat? Valamit,hogy egyik fél nem nyomja el a màsikat? 44f
Nem tudom,hogy a nők vagy a férfiak a magànyosabbak,de a nők szerintem jobban megvannak egyedül!
Mindenki véleményére kíváncsi vagyok!
Létezik-e olyan, hogy stabil párkapcsolat? -> IGEN.
Valamint, hogy egyik fél nem nyomja el a másikat? -> IGEN.
A nők szerintem jobban megvannak egyedül. -> IGEN.
Létezik, igen. Viszont nem magától alakul ki, hanem tenni kell érte,építeni és folyamatosan ápolni a kapcsolatot. Kommunikálni egymással és tisztelni egymást. Nem könnyű és nem egyből stabil. Muszáj csiszolódni, vitázni és összekapni, mert úgy ismeritek meg egymás határait. Őszintén vállalni kell az érzéseket, alkalmazkodni kell és akarni.
Plusz nem tudom, hogy a nők jobban elvannak e egyedül, az szerintem személyiségfüggő.
1-es tripla igenjével egyet értek.
Jómagam egymagamban akármivel feltalálom magam (most értem haza 25 km-es esti bicózás, fotózásról), az "unalom" nem létezik számomra, ám az "unalmas személy"... Volt egy pár. S ezt nem csak párkapcsolatra, hanem minden kapcsolati formára értve.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!