Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért én nekem kellene tennem?
Barátnőm azt mondja hogy eltunyultam, régebben jobban "tetszettem" neki. Sosem voltam izmos vagy kigyúrt, csak kicsit fizikálisabb munkám volt akkoriban így az adott egy kis kondit. Se súlyra se kinézetre nem változtam akkorihoz képest.
Ellenben vele. Ő felszedett 20kgt, semmit nem mozog. Nem foglalkozik magával, nincs jol fizikailag akárhogyan próbáltam támogatni.
Amikor erről beszéltem vele normálisan, ő besértődve azt mondta keres mást aki elfogadja őt..persze nem keresett..
"azt mondta keres mást aki elfogadja őt"
Ez több mint utalás arra, hogy nagyon nincs rendben valami.
Menjen, és keressen. Miért nem megy?
El is küldheted.
Ő így reagált arra amit mondtam. Én mikor mondta nekem nem mondtam ilyet.
Mondtam hogy akkor keress..ha ennyi a megoldásod a dologra
Ti egyébként mi a f.sznak vagytok együtt?? Még mindig ez a kérdés.
A csajodnak se tetszel már, látja rajtad, hogy odavert az elmúlt pár év. Másnak se fogsz kelleni. Ő se, pedig a wc-ben mobilozva hónapok, ha nem évek óta pörgeti a társkeresőket.
De egyébként igazad van, minek szakítani? Két kapcsolatfüggő, igénytelen lusta tróger, akik csak panaszkodni tudnak. Annyira összeilletek! Megérdemlitek egymást!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!