Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként láttok olyan férfiakat akik lényegében vesztesek, de ők azt hiszik rendben van az életük?
Nem. Olyan férfit látok, aki vergődik a kapcsolatában, leépíti az egzisztenciáját egy nőért (már ha párkapcsolat a témakör), ő mégis előadja, hogy csak ezzel a nővel tud boldog lenni.
Már kitagadta őt a családja, elfordultak tőle a barátai, ártatlan nőket tesz tönkre mert ha épp külön vannak akkor másokat manipulál, hogy szereti őket de aztán mindig annál a nőnél köt ki, akit senki nem ért, hogy miért erőltet. Adósságba veri magát miatta, meg is lett már csalva, meg lett alázva, de ő mindig remeg érte. Munkahelyen sem állja meg a helyét már évek óta, mert a nő féltékenysége miatt nem dolgozhat olyan helyen ahol nőkkel ismerkedhet. És mindenkinek vérzik a szíve, dehát a férfi magát darálja le. Depressziós, önértékelési zavaros lett. Ha kidobja a nő, akkor pedig alkoholba menekül, elég keményen.
Holott egy nagyon erős jellem, de mióta ez a nő van neki, rá se lehet ismerni.
A korukról nem beszélek, mert pont az a lényeg, hogy nem a korával van baj, hogy hol tart az életben (azt is lehetne bőven kritizálni), hanem a felfogásával. Szakembert kéne keresnie, hogy "lejöjjön" erről a nőről, mert ő lesz a veszte. Bár ha van életbeli halál, nála ez már elkezdődött.
Szerintem egy ilyen ember az élet vesztese például. Az, hogy 30 évesen nincs még autója, az egy állapot, elmegy a bankba kap hitelt, másnapra már van.
Én csak olyat láttam amikor a pasinak rendben van a munkája, szép ívet futott be karrier szempontjából, jól keres, vezető beosztásban van, de a magánélete egy kalap k@kit sem ér. Vergődik egyik nőtől a másikig, egyik sem felel meg neki, valószínű kötődési problémás.
Úgyhogy hiába jutott magas szintekre az élete elég sok területén ha a párkapcsolatai rendre nem bírnak ki többet mint 1-2 év. Ebből is látszik hogy a "hol kellene tartania" elvárásnak nincs értelme. Mert hiába van magas szinten az élete egy bizonyos területén, ha a másik területen a béka feneke alatt van.
És igen ahogy írták előttem is, nem mindenki indul azonos feltételekkel. Így mindig lesz aki jobb pozícióba kerül (minden szempontból), míg mások ha "vért izzadnak" sem jutnak el arra a szintre.
"Szóval van munkájuk stb. de amikor elmondjátok nekik, hogy ennyi évesen hol kellene tartani, akkor fel sem fogják miről beszéltek."
Miért, talán te vagy mindennek az alfája és omegája aki kinyilatkoztathatja mi a norma, kinek hol kéne tartania? Javaslom kicsit nyisd ki a szemed és ne csak nézz, láss is! Emberek hogy élnek valójában az országban, ne a facebookot és instát nézd hanem a valódi magyar életet. Vagy csak beszélgess az apró kis buborékodon kívül minél több emberrel. Fura lesz biztos, de idővel jót fog tenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!