Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lezbi akarok lenni! Ez normális?
Figyelt kérdés
Nem akarok tartósan leszbi lenni csak ki akarom próbálni milyen az..szerintetek ez jó? 13 éves vagyok tudom igen fiatal..mit tegyek?2011. okt. 24. 18:09
21/24 anonim válasza:
Egy szánalmas aberrált divatmajom tinédzser ribi vagy... sajnos ez a véleményem bocsássatok meg :) ennyi idősen nemhogy leszbizni pasiznod se kéne még... tudod ilyenkor még a barátok a játék a tanulás a fontos nem a világmegváltó szerelem. és üzenem mondhat bárki bármit ez NEM normális :D és tudom hogy csak provokálni akarsz a kérdéssel de sajnos már hozzászoktam az ilyen kis csitrikhez akik nagyoskodni akarnak szóval teljes nyugalommal fogadom nagy élettapasztalataidból származó ostobaságaidat.
puszi
22/24 anonim válasza:
xD te a lesbi kalandot 13 evesen komolyan gondoltad?
23/24 anonim válasza:
egyetértek. 13évesen ne pasizz. majd ha 8.ot kijártad akkor ráérsz foglalkozni azzal hogy ki tetszik, ha nem akarod hogy előtte elvegye a szüzességedet egy sggfej és a suli krvája legyél.
24/24 anonim válasza:
SZÓVAL BISEX VAGY/AKARSZ LENNI!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!