Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lezbi akarok lenni! Ez normális?
Figyelt kérdés
Nem akarok tartósan leszbi lenni csak ki akarom próbálni milyen az..szerintetek ez jó? 13 éves vagyok tudom igen fiatal..mit tegyek?2011. okt. 24. 18:09
11/24 A kérdező kommentje:
Utolsó+utolsó előtti komizó ti leszbik vagytok? van msn-etek?? szeretnék beszélni veletek!!
2011. okt. 24. 19:31
12/24 anonim válasza:
fiú vagyok.van leszbi ismerősöm aki 14 éves.msn cmet csak privátban adok.itt nem.írj egy üzit!
13/24 A kérdező kommentje:
írtam neked de ha visszaírsz nem tom h hol kell megnézni : ((
2011. okt. 24. 19:42
14/24 anonim válasza:
elméletileg azzal az e-mail címeden kell megnézni amivel beregisztráltál.
15/24 A kérdező kommentje:
okééééé és már küldtél?? meert én még nem kaptam meg : /
2011. okt. 24. 19:50
16/24 anonim válasza:
még nem jött meg.de ha megérkezik válaszolok.
17/24 anonim válasza:
Nem akar megérkezni.inkább megadom a címem és majd ott beszélünk. railjet66@hotmail.com
18/24 A kérdező kommentje:
Oké felvettelek akk gyere
2011. okt. 24. 20:00
19/24 anonim válasza:
Úristen de szánalmasok vagytok, az is aki bíztatja. Most ez miben normális? Ilyenkor ne is fiúzzon, nemhogy csajozzon. Basszus ennyire divat a biszexualitás meg a homoszexualitás? SZÁNALMAS!
20/24 anonim válasza:
Pontosan, csak divat. Fogalmuk sincs mit kell élvezni a normális partnerrel. Tiszta szégyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!