Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek szemét nőnek fog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szemét nőnek fog tartani? (lent)

Figyelt kérdés

Van egy férfi, aki jó ideje a közelemben legyeskedik már. Most kezd egyértelmű lenni a helyzet. Akar engem és én is őt, mert beleszerettem.

A gubanc: van egy 5 éves kapcsolatom.

Nme tagadtam le, csupán nem jött szóba, de semmi nem történt még, most kezd határozottan fellépni velem szemben. SZóval szeretném neki elmondani, hogy ez volt, ez a múlt, de mától mást írunk. Szeretem őt és feladom érte ezeket az éveket, mert a párommal már rég nem megy a dolog jól.

Mit fog szólni, meggyűlöl?

2011. okt. 24. 14:06
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
Na meg mondanék valamit annak a csöpp kis estednek. Ha valakivel beszélgetek és látom a másikon a közeledését akkor megkérdem mit akar. Épp eszű ember megkérdi, de te....hagyjuk. Ha tudom, hogy ő közeledik akkor elmondom, hogy "bocsi kapcsolatban vagyok" vagy bocsi nélkül közlöm. Ha ez is bonyolult, mert látszik egyeseknek az akkor rákérdek van e párja és nem nézek bánbán ki a fejemből, mert nem kérdi meg!!!!! Igen is titokban tartottad! Hazudsz! Hűtlen szuka:D Engem nem tudsz becsapni. Van mindenre megoldás csak akarni kell. Hát a mai világ tényleg elcseszett emberekkel van tele mint veled:) Nem mindenki olyan hűtlen mint te. Nem mindenki gondolkodik el két férfi közt. Mi lett volna, ha férjnél vagy? Elválsz? Ez a te agyad, gratulálok:) Legyél bolodog az eszedre-.-" Nyugodtan mosd ki magad mindenből. Te vagy az ártatlan kisangyalkaXD Lol.
2011. okt. 25. 10:13
 42/46 anonim ***** válasza:
Te nem az én hozzászólásomhoz kell belekötnőd. Ezt hívják provokálásnak. Én a kérdésre válaszoltam normálisan csak érzelmeket vittem bele. Bocsánat, hogy rühelem a hűtlen nőket akik képesek dobni a párjukat egy új miatt. Ez normál és abnormál amit ő tesz illetve amit te is gondolsz. Számomra te fröcsögsz. Na de ez a szó már rég elavult. A 21. szádban élünk fröcsögő komentelő. Leszek szánalmas, leszek bármi amit írsz, de olyan ribanc mint te soha nem leszek:) Én olyanra abszolult nem is hallgatok aki abnormális.
2011. okt. 26. 09:22
 43/46 anonim ***** válasza:
Amúgy meg rossz pszichológus lennél, mert nem jól jellemeztél engem;) Miért hiszi mindenki azt, hogy ha valakit k*rvának tartunk akkor annak az a nyomós oka, mert csalódása voltak? LolXD Tévedés. Ez az IQ-d megmutatását jellemzi:D Hogy tetszik? A másik, hogy az abnormális gondolkodás és a normális gondolkodás nagyban jellemzi az embert:D Mivel te abnormális gondolkodású vagy így nyugodt szívvel állítom, hogy életben nem egy, nem kettő, sem három faszt szoptál hanem többet. Hogy te magad nem tartod k*rvának az a te abnormál gondolkodásod, az is hogy én fröcsögőmXD Én jobban tudlak téged jellemezni mint te engem;) Neked voltak csalódásaid:) főleg amilyen indulatós vagy velem szemben:) Képes vagy te is dobni a párod egy másik pasiért. Nincs benned semilyen kitartás:D Te beszélsz nekem? Te? Nevetnem kell^^ Én lennék akkor szánalmasXD Oké, ha te mondod és a kérdezőXD Biztos úgy vanXD Köszi a vídám napot:)
2011. okt. 26. 09:37
 44/46 anonim ***** válasza:

Drága kis 73%-os, hogy én mennyit kacagtam a válaszaidon :).

Szerintem te ne beszélj senkinek (főleg ne nekem) intelligenciáról, mikor még írni és fogalmazni sem tudsz helyesen.

Én már körülbelül 8 évesen szebben fejeztem ki magam, mint te most.

Amúgy meg milyen jogon hívsz te engem k*rvának, vagy r*bancnak?

Miből vontad le azt a következtetést, hogy otthagyom a barátom valaki másért?

Te jól jellemzel engem? Na ne röhögtess.

Azért szerencsére nem mindenki olyan egyszerű, mint te.

Emellett nehogy te döntsd már el, hogy mi a normális és mi nem.

Te, aki még a kérdező által feltett kérdést sem tudod helyesen értelmezni.

Itt k*rvázol és r*bancozol, de igazából talán te magad sem tudod, miért.

Csak hogy értsd: adott egy kihűlt párkapcsolat, amiben a kérdező elvan, mint a langyos vízben, de már nem boldog.

Adott egy férfi, aki elkezd közeledni a kérdező felé, ezért benne elindul valami, ami változtatásra készteti.

Viszont egy 5 éves párkapcsolatot nem lehet 2 perc alatt felrúgni, ezért a kérdezőnek idő kellett míg letisztázta magában a dolgokat.

Ezek után lépett is, kilépett a kihűlt kapcsolatból, hogy tiszta lappal kezdhessen újat valaki mással.

Minden idő alatt nem történt megcsalás a részéről (újra: NEM történt megcsalás, csak hogy értsd, mert ezidáig úgy tűnik ez nem jutott el a kis tudatodig).

Akkor miről is beszélünk 73-aska?

Neked hol itt a megcsalás?

Áruld már el kérlek, mert én nem látom.

Ja, és mielőtt megint visszaírsz valami elméset, olvasgasd egy csöppet a Magyar helyesírás szabályait.

Bár fogalmazni ettől ugyanúgy nem fogsz tudni és értelmesebb sem leszel tőle, de legalább nem fog hemzsegni a szöveg helyesírási hibáktól.

Köszi.

L/24

2011. okt. 27. 06:35
 45/46 anonim ***** válasza:

Jaj de édes....lennél

Ezt a rengeteg írásod el se olvastam, mert csak bla bla bla

Ha kefélhetnéked van akkor keress mást és szállj le rólam, köszönöm:)

2011. okt. 27. 14:23
 46/46 anonim válasza:
Ha ténleg szereted akkor nem itt a gyakorin kéne pofázni hanem rögtön ráhajtani..
2014. nov. 8. 18:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!