Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szemét nőnek fog tartani? (lent)
Van egy férfi, aki jó ideje a közelemben legyeskedik már. Most kezd egyértelmű lenni a helyzet. Akar engem és én is őt, mert beleszerettem.
A gubanc: van egy 5 éves kapcsolatom.
Nme tagadtam le, csupán nem jött szóba, de semmi nem történt még, most kezd határozottan fellépni velem szemben. SZóval szeretném neki elmondani, hogy ez volt, ez a múlt, de mától mást írunk. Szeretem őt és feladom érte ezeket az éveket, mert a párommal már rég nem megy a dolog jól.
Mit fog szólni, meggyűlöl?
Drága kis 73%-os, hogy én mennyit kacagtam a válaszaidon :).
Szerintem te ne beszélj senkinek (főleg ne nekem) intelligenciáról, mikor még írni és fogalmazni sem tudsz helyesen.
Én már körülbelül 8 évesen szebben fejeztem ki magam, mint te most.
Amúgy meg milyen jogon hívsz te engem k*rvának, vagy r*bancnak?
Miből vontad le azt a következtetést, hogy otthagyom a barátom valaki másért?
Te jól jellemzel engem? Na ne röhögtess.
Azért szerencsére nem mindenki olyan egyszerű, mint te.
Emellett nehogy te döntsd már el, hogy mi a normális és mi nem.
Te, aki még a kérdező által feltett kérdést sem tudod helyesen értelmezni.
Itt k*rvázol és r*bancozol, de igazából talán te magad sem tudod, miért.
Csak hogy értsd: adott egy kihűlt párkapcsolat, amiben a kérdező elvan, mint a langyos vízben, de már nem boldog.
Adott egy férfi, aki elkezd közeledni a kérdező felé, ezért benne elindul valami, ami változtatásra készteti.
Viszont egy 5 éves párkapcsolatot nem lehet 2 perc alatt felrúgni, ezért a kérdezőnek idő kellett míg letisztázta magában a dolgokat.
Ezek után lépett is, kilépett a kihűlt kapcsolatból, hogy tiszta lappal kezdhessen újat valaki mással.
Minden idő alatt nem történt megcsalás a részéről (újra: NEM történt megcsalás, csak hogy értsd, mert ezidáig úgy tűnik ez nem jutott el a kis tudatodig).
Akkor miről is beszélünk 73-aska?
Neked hol itt a megcsalás?
Áruld már el kérlek, mert én nem látom.
Ja, és mielőtt megint visszaírsz valami elméset, olvasgasd egy csöppet a Magyar helyesírás szabályait.
Bár fogalmazni ettől ugyanúgy nem fogsz tudni és értelmesebb sem leszel tőle, de legalább nem fog hemzsegni a szöveg helyesírási hibáktól.
Köszi.
L/24
Jaj de édes....lennél
Ezt a rengeteg írásod el se olvastam, mert csak bla bla bla
Ha kefélhetnéked van akkor keress mást és szállj le rólam, köszönöm:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!