Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek szemét nőnek fog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szemét nőnek fog tartani? (lent)

Figyelt kérdés

Van egy férfi, aki jó ideje a közelemben legyeskedik már. Most kezd egyértelmű lenni a helyzet. Akar engem és én is őt, mert beleszerettem.

A gubanc: van egy 5 éves kapcsolatom.

Nme tagadtam le, csupán nem jött szóba, de semmi nem történt még, most kezd határozottan fellépni velem szemben. SZóval szeretném neki elmondani, hogy ez volt, ez a múlt, de mától mást írunk. Szeretem őt és feladom érte ezeket az éveket, mert a párommal már rég nem megy a dolog jól.

Mit fog szólni, meggyűlöl?

2011. okt. 24. 14:06
1 2 3 4 5
 11/46 A kérdező kommentje:

Lehet , hogy hibáztam, elismerem, de egy szituáció nem olyan egyszerű, mint itt leírva.

És nem szól mentségemre nála, hogy eldobok miatta 5 évet, mert SZERETEM!!!!

2011. okt. 24. 14:18
 12/46 anonim ***** válasza:

"De amíg nem tudtam, hogy közeledni akar felém, hogy álltam volna elé, hogy párom van????

Most érzem, hogy közeledni akar, és teszek is érte, hogy mindez szabadon történjék meg."

Magyarán szólva annyi elég volt, hogy megtud mit érez ő......Nagyobb kvrva vagy mint gondolnád:) Ennyi a hűség? Már szerelmes leszel egy jóképű pasiba, ha közeledik feleéd és ezt megtudod? Hisz nem tud rólad semmit! Azt hogy van 5 éves kapcsolatod! Mi f@szt hülyítesz? Hisz neked aki akar. Egy olcsó ringy.ó vagy:D

2011. okt. 24. 14:20
 13/46 anonim ***** válasza:
Egyszerű koncepció.. te rohadtul nem vagy szerelmes ebbe a srácba, és jelenlegi barátodba sem. Az pedig egyenesen felháborító, ahogy nem ismered be magadnak hogy igenis, hazudtál neki, mert ha én valakivel ISMERKEDEM, és állítom hogy szeretem, akkor kell hogy valamennyire ismerjem is. Egyáltalán kibe szerettél te bele, ha nem tudsz róla szinte semmit, mivel írtad hogy nem beszélt nagyon magáról? Neked egy 5 éves kapcsolatod van, és igen, ez elég nagy gubanc. Már csak a jelenlegi párodat sajnálom ennél jobban, hogy gondolom neki erről az egészről fogalma sincs, de téged ahogy olvasom ez nem is érdekel..Tudod, ez tipikusan a két szék közé..
2011. okt. 24. 14:22
 14/46 A kérdező kommentje:

Egészségedre, ha ezt gondolod!

Én tudom, hogy egy férfi volt eddig az életemben és SOHA nem csaltam meg. Nem érzem magam rib_ncnak, bocs. Elismerem, hogy másba szerettem, de sajnálom, ember vagyok érzésekkel.

2011. okt. 24. 14:23
 15/46 anonim ***** válasza:

Egy megromlott kapcsolathoz két fél kell, mellesleg ha már nem szereted akkor nincs okod, hogy vele maradj.

Az most más kérdés hogyha a 3dik fél miatt alakult így, akkor egy sz*r vagy.

2011. okt. 24. 14:26
 16/46 anonim ***** válasza:
56%
Az mit számít hánny férfid volt eddig? A kvrva is szűz volt valaha...-.-" Tessék! Most váltál mocskos ribanccá:D
2011. okt. 24. 14:29
 17/46 A kérdező kommentje:

Az én szám is ilyen nagy volt,könnyen dobálóztam jelzőkkel, amíg meg nem történt velem is, hogy két fél között küszködök, mert nem tudok határozott lenni, dönteni.

Előbb-utóbb mindenki kerül ilyen helyzetbe, és azt ne mondjátok nekem, hogy könnyű a döntés.

2011. okt. 24. 14:30
 18/46 A kérdező kommentje:
Inkább adnál tanácsot, ahelyett, hogy belémrúgsz..:( Elég szarúl érzem én így is magam, nyugi.
2011. okt. 24. 14:31
 19/46 anonim ***** válasza:
De hát könyörgöm, most itt mi a nehéz döntés ha te már kimondod hogy beleszerettél egy másik emberbe? Teljesen egyértelmű, és igen mindenki kerül hasonló helyzetbe az élete során, de meg kell tanulni embernek maradni és úgy mérlegelni, dönteni.
2011. okt. 24. 14:31
 20/46 A kérdező kommentje:

Mi a kérdés????

Az, hogy ez nem volt olyan egyértelmű eleinte. Csak azt vettem észre, hogy egyre többet gondolok rá, próbáltam nem tenni, de nem ment.

2011. okt. 24. 14:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!