Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szemét nőnek fog tartani? (lent)
Figyelt kérdés
Van egy férfi, aki jó ideje a közelemben legyeskedik már. Most kezd egyértelmű lenni a helyzet. Akar engem és én is őt, mert beleszerettem.
A gubanc: van egy 5 éves kapcsolatom.
Nme tagadtam le, csupán nem jött szóba, de semmi nem történt még, most kezd határozottan fellépni velem szemben. SZóval szeretném neki elmondani, hogy ez volt, ez a múlt, de mától mást írunk. Szeretem őt és feladom érte ezeket az éveket, mert a párommal már rég nem megy a dolog jól.
Azt hiszed, én gondoltam, hogy ez velem valaha megesik? Egykor a párom megcsalt. Nem értettem meg, nem tudtam feldolgozni hosszú éveken át. És most én estem ebbe a csapdába, csak én nem csaltam meg.
2011. okt. 24. 14:34
22/46 anonim válasza:
Ne magyarázd ki magad:) Nem mindenki kerül ilyen helyzetbe. Csak szeretnéd, hogy igen. Nem ismerted őt, de azzal jösz, hogy beleszerettél. A fenét! Már leírtam, hogy magad tetted azzá azzal, hogy nem mondtad el! Indokkal nem említetted meg a párod! Kefélhetnéked van!
2011. okt. 24. 14:35
23/46 A kérdező kommentje:
Még mielőtt megkérdeznétek, hogy szeretkeztem így a párommal, elárulom sehogy.
Hónapok óta csak elvagyunk egymás mellett, de már meg sem csókoltuk egymást. Inkább már a megszokás csak, ami összetartott.
2011. okt. 24. 14:37
24/46 A kérdező kommentje:
Kefélhetnékem???
A párommal megtehettem volna, nem gondolod? De pont hogy nem megy, mert úgy érzem elárulom a másikat.
Ismerem, azt a mondatot félreértetted nagyon. Komoly terveim vannak vele, nem játszom.
2011. okt. 24. 14:39
25/46 A kérdező kommentje:
Nem magyarázom ki! BASSZUS! Értsd már meg, hogy nem szórakozásból tettem!!!
2011. okt. 24. 14:40
26/46 anonim válasza:
Az ilyen intenzív megmagyarázásodból azt tudom mondani, hogy tudod jól, hogy így van:D Érzed, hogy igen is szemét voltál:) Miért nem ismered be, hogy ribanc vagy? Van egy történet Káin és Ábelről. Káin megölte testvérét Ábelt, de a gyilkosságot akkor követe el mikor eltervezte. Ezzel azt mondom, hogy a hűtlenséged is ott kezdődik ahol te bele szerettél ebbe a fiúba vagyis szíved mélyén megcsaltad!:D Gratulálok hozzá.
2011. okt. 24. 14:46
27/46 anonim válasza:
Azért ne legyél idegbeteg BASSZUS;)
2011. okt. 24. 14:48
28/46 A kérdező kommentje:
Nem vagyok idegbeteg! Csupán bánt,hogy így rámtámadsz, csak azért, mert élvezed.
Tudod te azt nagyon jó, és már lehet át is élted, csak nem mondod el, hogy milyen maikor kétfelé húz a szív és eleinte képtelen vagy döntést hozni, nem tudod hogy mihez kezdj!
2011. okt. 24. 14:50
29/46 anonim válasza:
Megmondtam ne magyarázd meg! Ne mással gyere! Nem éltem át, mert nem léptem ilyen lépést és nem is fogok!:) Te meg menj oda ahova akarsz. Úgy is egy helyen fogsz kikötni és én tudom hol. Üdv.
2011. okt. 24. 14:56
30/46 anonim válasza:
Meg tudod a hűség nem csak azt jelenti, hogy addig nem csalód meg míg vele vagy és így nyugodtan lecserélhetsz bárkit is. A hűség az is, hogy nem hagyod el ás miatt. És márpedig ez valahogy úgy hangzik, hogy más valaki miatt hagyod el:) Hűtlenség. Nem mindenki hűtlen úgy hogy ne gyere megint azzal, hogy ezt át kell érezni:S
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!