Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerdán kéne abbahagynom a gyógyszer szedését és szünetet tartani de nem akarom hogy már pénteken megjöjjön. Tehát ha csütörtökön beveszek még egy szemet a másik levélből 22. nek akkor attól lehet valami bajom?
Szerintem ez így nem a legjobb megoldás.
Inkább akkor ne tarts gyógyszermentes napokat, hanem folytasd a következő levelet.
De ne csináld sűrűn, nem tesz jót, de egyszer egy évben még okés.
Én úgy csináltam, hogy amikor először kezdtem el szedni, ami ugye "kötött" időpont (amikor megjött), és szedtem 3 hónapig rendesen, hogy lássam, hogyan áll be a havim. És végül is úgy volt, hogy amikor bevettem az utolsót, akkor két napig még nem jött meg, hanem a 3. napon. Mondanom sem kell, hogy ez pont hétvégére esett. Aztán kitaláltam, hogy mindig eltolom kicsit, vagyis nem 7 napos gyógyszerszünetet tartottam, hanem csak 6ot. És amikor már úgy állt be, ahogy én akartam (hétfőn megjött, lekésőbb pénteken elmúlt), onnantól tartom a 7 napos szüneteket :)
lassan 5 éve nem volt meg hétvégén a havim :) De a kérdésedre a választ jól írták, ne csak egy darabot vegyél be, hanem inkább ne tarts szünetet most az egyszer . . .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!