Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Először szedek fogamzásgátlót, bevettem a menstruációm első napján az első szemet, de már több mint 7 napja vérzek, Belara fogamzásgátlót szedek. Ez normális, hogy több mint 7 napja? Nem jó esetleg a gyógyszer? Ne szedjem, hagyjam abba?
ez az első hónapban minden fogamzásgátlónál normális, ne aggódj. ha 3 hónap után sem múlna el, akkor fordulj orvoshoz
(nekem 1 hónapig volt ilyen)
csak nyugi én a Belara-tól 1 hónapig véreztem akkor maradt el amikor el kellett kezdenem a 2. levelet és most kezdem a 4. levelet és tökéletesen beállt.
Ja és elég erősen megvolt, rossz volt a közérzetem, fáradékony voltam sztem a vérveszteségtől, abba akartam hagyni de mindenki azt mondta tartsak ki és végülis bevált
Nyugi ennél rosszabb nem lehet mint nekem , be fog neked is állni!
Az első hónapban ez normális,sőt még az első 3 hónapban is.Ez nem csak a Belaranál van így,szinte az össze fogamzásgátlóval kapcsolatban megkérdezték már ezt.Ha 3 hónap múlva sem múlik el,akkor biztos,hogy tablettát kell váltanod.Most is elmehetsz az orvoshoz,gondolom el is fogsz,de ne lepődj meg,ha a másik tablettánál is ugyanez lesz az első hónapban.Elég gyakori.
Ja és ez nem gyógyszer,mert nem betegségre szeded.
Lányok, ez nem normális! Én 3 féle fogamzásgátlót szedtem már az elmúlt 10 évben és semmitől nem volt gondom. Egy volt, amire mint kiderült, allergiás voltam, mondta is az orvos, hogy jó, hogy nem vártam meg a 3 hónapot, mire elmentem hozzá. Egy kérdést megér, akár telefonon is. Egy hónap vérzés nem kevés vérveszteség!!!
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!