Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A dokim cerazette fogamzásgátló szedését javasolta, mivel szoptatok. A 28. szem gyógyszer bevétele után kell szünetet hagyni, vagy rögtön veszem be a következő levél 1. szemét?
Na szóval:
A cerazett egy nem kombinált hormontartalmú fogamzás gátló,tehát nem lesz mellette rendszeres vérzésed.Nem szabad kihagyni egy napot sem,mert akkor csökken a védőképessége.Kombinált hormontartalmú tabikat viszont szoptatás alatt nem lehet szedni,mert a tejelválasztásnak nem tesz jót.
A fentiekből következik,h nem kell kihagyni időt a két levél között.Viszont,amint abbahagytad a szoptatást menj el dokihoz és írass fel kombinált hormonút,mert a cerazette védőképessége kisebb,mint a másikaké.
Arra készülj fel,h megzavarja a hormonháztartásodat,és összevissza vérzésed lesz tőle.Lehet,h nem lesz hónapokig,aztán meg akár hetekig is meglehet.
Nekem sajnos nem jött be,mert a 6. levélnél jártam,amikor állandósult egy pecsételő vérzésem tőle,meg 2 hetente megjött miatta,és már borzasztóan untam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!