Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek szemét nőnek fog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szemét nőnek fog tartani? (lent)

Figyelt kérdés

Van egy férfi, aki jó ideje a közelemben legyeskedik már. Most kezd egyértelmű lenni a helyzet. Akar engem és én is őt, mert beleszerettem.

A gubanc: van egy 5 éves kapcsolatom.

Nme tagadtam le, csupán nem jött szóba, de semmi nem történt még, most kezd határozottan fellépni velem szemben. SZóval szeretném neki elmondani, hogy ez volt, ez a múlt, de mától mást írunk. Szeretem őt és feladom érte ezeket az éveket, mert a párommal már rég nem megy a dolog jól.

Mit fog szólni, meggyűlöl?

2011. okt. 24. 14:06
1 2 3 4 5
 31/46 A kérdező kommentje:
Rendben. Majd amikor ilyen helyzetben leszel, mert leszel egyszer, gyere vissza ide!
2011. okt. 24. 15:01
 32/46 anonim ***** válasza:
Tényleg? Szerintem soha nem fog ez megtörténni. Tudod nem mindenki hűtlen! Nem vagyok gyerek se, hogy ne tudnám. Csak magyarázkod magadnak be ahogy nem mondtad el a fiúnak is, hogy van 5 éves kapcsolatod. Ahoz értesz úgy is. Öntörvényű.
2011. okt. 24. 15:06
 33/46 A kérdező kommentje:

De, ha már úgyis itt vagy és válaszolsz, miért nem beszélgetünk normálisan?

Például ha szeretnéd a lányt, akkor is elutasítanád emiatt? Nem lenne érthető körülmény amiből megértenéd a másikat?

ÉN pl ha ő ezt mondaná nekem, megértettem volna, és bíznék benne , mert elmondta még mielőtt történt volna valami köztünk. Akkor borulnék ki, ha párhuzamosan lennék én és egy másik nő. De erről ezesetben nincs szó.

Szóval?

2011. okt. 24. 15:11
 34/46 anonim ***** válasza:

Amúgy nem akarok belemenni de az 5 éves kapcsolatos barátoddal mi volt a baj hogy így el akarod dobni őt egy másikért? Valamiért sokáig vele voltán és most jön egy gyerek és szerelmes leszel belé és utána a másik már le van szarva vagy mi? Most az 5 év alatt vagy nem voltál hűséges a párodhoz és többször is megcsaltad vagy egyszerűen nem voltál, vagy szerelmes belé és emiatt mész most a másik gyerekhez.

20/F

2011. okt. 24. 15:21
 35/46 anonim ***** válasza:

73%-os válaszolóra ne is figyelj, mert egy rosszindulatú, tapasztalatlan kis p*cs/p*csa, aki unatkozik és az dobja fel a szánalmas kis napjait, hogy másokat oltogat.

Szerintem korrekt voltál, hiszen nem csaltad meg a barátodat.

Teljesen normális dolog, hogy 5 évet nem rúgunk fel 2 perc alatt, még ha az érzéseink változtak is.

Az meg hogy a másik férfivel nem volt még téma köztetek a párkapcsolat, na bumm.

Egy normális ember ezen nem akad fenn, hiszen csak le akartad tisztázni magadban a dolgokat, majd amint ez meg volt, léptél is.

Szerintem ő is meg fogja érteni, ha meg nem, és nem elég intelligens ahhoz, hogy ezt elfogadja, jobban jársz nélküle.

Senkit nem vertél át, senkit nem csaptál be, egyszerűen kis időre volt szükséged, hogy mérlegelj és ez teljesen érthető.

L/24

2011. okt. 24. 17:33
 36/46 A kérdező kommentje:

MIért adok fel 5 évet?

1. megcsalt, már nem bízok benne

2- nincs jövőképünk

3. nem fogok azért dolgozni fiatalon, hogy mi "ellegyünk" míg ő anyuciék hitelét támogatja évek óta

Elegem lett, egy éve már összeszedtem a dolgait, hogy vége, de visszasírta magát, bánom is.

2011. okt. 24. 18:45
 37/46 anonim ***** válasza:
17:33 te mit is csinálsz? Inkább magadról írtad az első sort mint rólam. Nem szánalmasak a napjaim és nem oltogatni járok fel. Az a szánalmas, hogy saját magadat ismered fel és máson fejted ki..... A te véleményed mivel különbözik? Talán Isten vagy, hogy úgy van ahogy te gondolod? Szerintem hülyeségeidet úgy írd, hogy ne engem oltogass kis logyó. Szeretnéd, hogy egy p*cs legyek, de ostoba vagy ha azt hiszed. Nagy arcnak tartod magad? Pont ettől vagy szánalmasabb te is. Te is képes vagy megcsalni a párod, azért írsz nyalisan a kérdezőnek:) Mi lesz itt? Kvrvák klubja?:S Miért is lepődnék meg, hogy te is nő vagyXD Típikus lotyó hozzászólásod van:)
2011. okt. 24. 23:47
 38/46 anonim ***** válasza:
lotyó*
2011. okt. 24. 23:51
 39/46 A kérdező kommentje:

23:47-es,

ne haragudj, de te olyan hülye vagy, hogy az már nekem fáj. Amíg másokat csesztetsz, inkább tanulj meg fogalmazni és helyesen írni. Ezzel le is vagy zárva!!!!

Felesleges válaszolnod, mert el sem olvasom majd, átugorlak, mert jelentéktelen, szánalmas figura vagy.

2011. okt. 25. 07:03
 40/46 anonim ***** válasza:
Mert pártol egy nő aki szintén nem normális már a világ nagyképűje lettél. Hahaha. Tedd azt! Az én szememben te egy rohadé.k vagy és szerintem mások szemében is:D Te hűtlen szuka.
2011. okt. 25. 10:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!