Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szólnak hozzám a lányok az egyetemen?
Figyelt kérdés
Olyan szakra járok aminek a 90%-a lányokból áll, idén kezdtem az egyetemet, és nem is szólnak hozzám, nem értem miért, de a többi fiúhoz sem, csak egymással beszélgetnek.Volt pár lány akikhez szóltam, de flegmák voltak, nem is köszöntek, pedig itt csak barátkozásról, ismerkedésről, beszélgetésről lenne szó, aztán később akár barátnőnek is szóba jöhetne valaki.Nem értem miért nem mutatnak semmi féle érdeklődést felém, de nem csak itt, sehol máshol sem, egyszerűen úgy viselkednek a nők mint a robotok, érzelem mentesen, mennek teszik a dolgukat, nem értem, nagyon elszomorít, hogy ennyi lány közül senki sem talál vonzónak, így teljesen elmegy a kedvem a tanulástól is, minek diplomázzak le, hogy egyedül meghaljak? pff:(
NYUGI NEM CSAK EGYETEMEN LEHET ISMERKEDNI HANEM PL ITT IS!
2011. okt. 22. 18:50
12/20 A kérdező kommentje:
ez internet, ez nem létezik!
Itt nem is látom akivel beszélek, nem hallom, én ÉLŐBEN akarok ismerkedni, és valódi kapcsolatokat.
2011. okt. 22. 19:01
13/20 anonim válasza:
Biztos ronda vagy. Túl sovány vagy túl kövér vagy erős szemüveges. Türelmesebben és kitartóbban keress barátokat, olyat, aki hasonlít hozzád.
2011. okt. 22. 20:16
14/20 A kérdező kommentje:
Nincs baj velem külsőleg, de mi köze a külsőnek a barátkozáshoz?
2011. okt. 22. 20:18
15/20 anonim válasza:
Hol élsz? A ruha teszi az embert. Felszínes képmutató a világ. Olyat keress aki hozzád hasonlít, ne csak a környezetedből.
2011. okt. 22. 20:21
16/20 anonim válasza:
18:30 vagyok.
Óvodától gimiig mindíg beszólogattak nekem.
Mindenféle hülyeségekért piszkáltak.
Sikerült a minimális szintre csökkenteni az önbizalmamat,és mostmár megnőtt egy kicsit...
2011. okt. 22. 20:26
17/20 A kérdező kommentje:
Aha, és ezt azzal oldod meg, hogy midnen fiút egy seg*fejnek elkönyvelsz és nem szólsz hozzájuk, gratulálok, ügyes vagy.
2011. okt. 22. 20:31
18/20 anonim válasza:
De kedves vagy...
Nem éppen így gondoltam.
Senkiről nem goldolom,hogy se*fej.
Egyszerűen csak nincs elég önbizalmam,hogy ránézzek.Úgy érzem ha észrevenné,kigúnyolna.
Igaz elfelejtettem mondani,hogyha a fiú jönne oda hozzám,és kedves lenne!! akkor nem venném semmibe,valószínüleg viszonoznám a kedvességét.
(18:30-voltam)
2011. okt. 22. 21:00
19/20 A kérdező kommentje:
21:00 akkor jó:)
Csak én is így vagyok a lányokkal, és ami mégrosszabb, hogy ők sosem jönnek oda hozzám, ha én nem szólok hozzájuk ők nem szólnak hozzám.Nincs okod önbizalomhiányra szerintem, az meg sem fordult a fejemben, hogy valakinek nincs hozzám önbizalma:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!