Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utálnak a lányok az egyetemen?
Egyetemre járok, és a többi elsőéves már javában építi ki a barátságokat, a fiúk lányokkal beszélgetnek előadások előtt, ilyesmi, én meg mindig egyedül vagyok, senki nem szól hozzám.
Gimiben volt egy csomó haverom, mindenkivel beszélgettem az osztályból, de itt, hogy minden órán más csoportban vagyok, nem alakul ki közösség, és nincsenek ismerőseim. A többiek hogy csinálják? Miért csak én vagyok ilyen vesztes?
Úristen, te mekkora egy paraszt vagy, első válaszoló... imádom az ilyen embereket.. -.-
menj oda te, próbálj meg beszélgetni velük. ha gimiben sok haverod volt, akkor biztosan elég könnyen építesz kapcsolatokat. ne feledd, hogy mind elsősök vagytok, a többiek is egyszer csak elkezdtek egymással barátkozni, nem várhatod el, hogy majd ők jönnek oda hozzád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!