Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem szólnak hozzám a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szólnak hozzám a lányok az egyetemen?

Figyelt kérdés
Olyan szakra járok aminek a 90%-a lányokból áll, idén kezdtem az egyetemet, és nem is szólnak hozzám, nem értem miért, de a többi fiúhoz sem, csak egymással beszélgetnek.Volt pár lány akikhez szóltam, de flegmák voltak, nem is köszöntek, pedig itt csak barátkozásról, ismerkedésről, beszélgetésről lenne szó, aztán később akár barátnőnek is szóba jöhetne valaki.Nem értem miért nem mutatnak semmi féle érdeklődést felém, de nem csak itt, sehol máshol sem, egyszerűen úgy viselkednek a nők mint a robotok, érzelem mentesen, mennek teszik a dolgukat, nem értem, nagyon elszomorít, hogy ennyi lány közül senki sem talál vonzónak, így teljesen elmegy a kedvem a tanulástól is, minek diplomázzak le, hogy egyedül meghaljak? pff:(
2011. okt. 22. 18:17
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Egy csöppet túldramatizálod a helyzetet.

Hová jársz?

2011. okt. 22. 18:20
 2/20 anonim ***** válasza:
57%

A nők már csak ilyenek...

Aki meg érti őket adjon ki egy kézikönyvet :D

2011. okt. 22. 18:22
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

ha kedvesen szólsz hozzájuk egész biztos, ők is kedvesek lesznek veled.

Ja és ne az ilyen hülye pi-csákhoz menj oda, hanem inkább a visszahúzódóbbakhoz, szerényebbekhez.

Hétfőn tégy újabb próbát. aztán mesélj:)

2011. okt. 22. 18:22
 4/20 anonim ***** válasza:
Szerintem ne add fel és ne szomorodj el.Most mondjam azt h velem meg gimibe milyenek a fiúk csak mert kiközösített lettem?Nem csak egyetmen lehet ismerkedni ha nem közösségi oldalakon is pl itt is!
2011. okt. 22. 18:28
 5/20 anonim ***** válasza:
49%

szerintem az a baj, hogy látszik-érződik rajtad, hogy társaságra, kedvességre, barátnőre vágysz. ezt a nők tudat alatt megérzik és tudják hogy ők vannak jobb helyzetben, csúnyán ki is használják!

lányokkal ismerkedni olyan mint ha egy idegen kutyához mennél oda, hogy megsimogasd. nem szabad látnia hogy félsz, hogy tartasz tőle, magabiztosságot kell sugároznod mert megharap!!! viszont ha kellően magabiztos vagy akkor nem lesz gond. volt hogy én is így gondoltam, hogy egyedül minek?! de aztán rájöttem hogy csak azért is meg kell mutatni kit milyen fából faragtak! én a helyedben egyenesen elkerülném őket, nem foglalkoznék magával a témával sem és ehelyett inkább értelmesen tölteném az időm: sport, tanulás, munka, önfejlesztés!

2011. okt. 22. 18:29
 6/20 A kérdező kommentje:

Pannon Egyetem

Azt, hogy ki miylen személy nem tudhatom amíg nem beszéltem vele, általában midnenki a barátnőjével van a lányok közül és sülve főve együtt vannak, és csak vele beszélnek, még a wcre is együtt mennek, olyan is volt, hogy odamentem egy lányhoz beszélgetni aztán nem is figyelt rám, hanem a barátnőével beszélt tovább.

Nem értem miért ilyenek a lányok, avgy csak itt magyarországon van ez?Nem szeretik a férfiakat?

2011. okt. 22. 18:29
 7/20 anonim ***** válasza:

Én,pl. ránézni sem merek a fiúkra.Ezért jelent nagyobb biztonságot a többi lánnyal beszélni.

Szóval...

2011. okt. 22. 18:30
 8/20 anonim ***** válasza:
ha a Nagykanizsai intézetbe jársz akkor nem csoda....
2011. okt. 22. 18:34
 9/20 A kérdező kommentje:

18:30

És miért nem mersz ránézni sem?Én nem akarok bántani senkit, nem is tettem senkinek rosszat, és ezt érdemlem a lányoktól?!

A lányoktól miért nem félsz?Ugyan olyan emberek ők is, azt hiszem itt hagyom az országot az ilyenek miatt, itt párja sem lehet az embernek, azért ez vicc.

2011. okt. 22. 18:41
 10/20 anonim ***** válasza:
Felénk sem annyira "aktivak" de ahogy 1 csajjal elkezdtem beszélgetni úgy lassan kezdünk barátkozni és a barátnőivel is kezdek jóban lenni, teszem hozzá 1 hónap eltelt azóta de igenis lehet barátkozni, próbálj meg beszélgetni velük sokat, kitudni honnan jöttek stb.,nem hinném hogy mindegyik foglalt, nem csak nálam vált be...mások tanácsolták.
2011. okt. 22. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!