Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, kérem szépen, árulját...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, kérem szépen, áruljátok el, miért csinálhatja ezt velem?

Figyelt kérdés

Hónapok óta szinte napi szinten keres egy férfi (csoporttárs) a suliból.

Gyakorlatilag 7 napból olyan 3-4 napot beszélünk egy héten. Állandóan keres valami miatt. Vagy csak épp azért, mert eljöttem előadásról és megkérdezi hova lettem...

Úgy alaktja a dolgokat, hogy néha sulin kvül is találkozzunk egy jegyzet "csere" miatt.

Mosolyog rám, látom a szemén, hogy nem vagyok közömbös.

Már fél éve ezt csinálja velem. Most úgy adódott, hogy sokat járunk együtt órákra, közelebb kerültünk egymáshoz, de nem történik semmi, nem mond semmit.

Miért? Ha nem érdeklem, miért keres ennyit?

Könyörgöm segítsen valaki. Magyarázzátok el nekem kérlek, mi lehet a viselkedése oka, mert nem értem. Beleszerettem és csak szenvedek így.

L/ 23; ő F/30

2011. okt. 15. 00:41
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
Attol mert valaki beszelgetos, kozvetlen tipus meg lehet felenk, ha nem sok tapasztalata van a nokkel. Elofordul hogy valaki konnyen ismerkedik, de egy bizonyos szint utan egyszeruen nem tud tovabblepni. Ahogy elottem irtak, ha pl tapasztalatlan a szexben akkor eselyes hogy emiatt nem mer kezdemenyezni. Segits akkor neki! :)
2011. okt. 16. 11:32
 52/56 A kérdező kommentje:

Nagyon vicces. :)

Nem tudom elhinni róla, borzasztóan közvetlen és jóképű. Sok nő rámászna, kétlem, hogy ne akadt volna még olyan jómadár, akinek nem kellett a kezdeményezés. :)

2011. okt. 16. 12:05
 53/56 anonim ***** válasza:
Nem viccnek szantam. Attol hogy te nem tudod elhinni meg van ilyen. Nagyon sok not megteveszt a latszat.
2011. okt. 16. 13:07
 54/56 A kérdező kommentje:

Tegnap este ráírtam. (Sms)

Visszaírt, feltett egy kérdést. Válaszoltam rá, majd visszakérdeztem. Erre írt egy rövid mondatot.

Írtam még egy üzenetet, arra már nem írt vissza.

Állítólag tanult. Ha kedvelne, nem rázott volna le így. :( Akkor megragadta volna azt alkalmat egy kis beszélgetésre, nem? :(

2011. okt. 17. 07:42
 55/56 anonim ***** válasza:

J válasza

Na az smst hagyd a fenébe minden máshogy jön le benne mint élőben. nekem is nagyrészt ez kurta el a kapcsolatomat:( Amit előzöleg montam ahoz tartom magam biztos nagyon félénk azért nem lép(egy szintnél) tovább, prdig biztos kedvel szerintem még titkon szerelmes is beléd (ezis lehet oka h fél, nem akar elutasítást). Tapasztalatból mondom énis ijen voltam. Segits neki ahogy fentebb írtam :)

2011. okt. 17. 10:42
 56/56 anonim ***** válasza:
100%
Vegigolvastam hat oldalnyi hozzaszolast.Lennel olyan aranyos,Kedves kerdezo,hogy elarulod mi lett a vegkifejlet?Nagyon erdekel.
2012. jún. 16. 12:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!