Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, kérem szépen, áruljátok el, miért csinálhatja ezt velem?
Hónapok óta szinte napi szinten keres egy férfi (csoporttárs) a suliból.
Gyakorlatilag 7 napból olyan 3-4 napot beszélünk egy héten. Állandóan keres valami miatt. Vagy csak épp azért, mert eljöttem előadásról és megkérdezi hova lettem...
Úgy alaktja a dolgokat, hogy néha sulin kvül is találkozzunk egy jegyzet "csere" miatt.
Mosolyog rám, látom a szemén, hogy nem vagyok közömbös.
Már fél éve ezt csinálja velem. Most úgy adódott, hogy sokat járunk együtt órákra, közelebb kerültünk egymáshoz, de nem történik semmi, nem mond semmit.
Miért? Ha nem érdeklem, miért keres ennyit?
Könyörgöm segítsen valaki. Magyarázzátok el nekem kérlek, mi lehet a viselkedése oka, mert nem értem. Beleszerettem és csak szenvedek így.
L/ 23; ő F/30
megint én 33F
most lehet,hogy tesztel téged?...de mire fel?....nem értem!!!!..játszik veled?...hát ez tényleg hülye!!!!
..bár csak nekem írna szépet egy nő!!!!!
De nem tudom elképzelni, hogy fél.
Oka: nagyon közvetlen, beszélgetős típus.
Ha semmit nem akar, akkor miért tapad rám?
Elárulom, mrha sz_r helyzetben vagyok. Van egy 6 éves kapcsolatom. Ezért is bánt, mert örlődöm, neki köszönhetem, hogy a 6 év semmit nem jelent már nekem. Nagyon a végét járja a kapcsolat, csak a "párom" erőlteti. Nem érzem, hogy menne ez nekem tovább... Másra gondolok, másra vágyok..
Korábban is voltak gondok, de amióta ő felbukkant áll a bál itthon. Nem csaltam meg a párom, nem is tenném. DE elhagyom, mert ez nem okés így. Soha nem találkozott még a párommal, így kétlem, hogy tud róla, mert én nem említettem. Miért: nem akartam elveszíteni a közelségét.
Egy ideig érzelmileg ingadoztam a két férfi között, de tudom ki kell nekem, döntöttem.
A párom ismeri őt látásból. Már annyit keres, hogy amikor megcsörren a mobilom a párom már idegbeteg, mert tudja, hogy ő az. Mit akar már megint, minek hív..... Féltékeny rá őrülten.
Nem tudom, hogy van-e valakije. Felesége, gyereke nincs, azt tudom. A szüleinél él.
Valahogy soha nem kerül szóba az ő magánélete az enyém se. Olyankor csak van ő és én, nem érdekel más.
De félre ne értsetek, nem történt soha semmi köztünk. Úgy érzem valamiért mégis húzúnk egymáshoz.
De miért tesztelne? Azt már megkérdezte egyszer, hogy egyedül költözöm a városba?
én v 33F
édesem,szerinted tényleg nem tud róla?...óóóó dehogy nem!!!!!..valakitől csak hallotta!!!!
..hát ez a lényeg,ezért nem lép a szerencsétlen!!!!!
...de azért az sem szép,hogy ilyet csinálsz vele,mármint a pasiddal...ez nem helyes,ezt nem szabad így csinálni,ezt nem!!!!..ez egy nagyon kemény dolog a pasidnak.....inkább hagyd ott!!!!!!
Kedves 33F!
Ez nagyon magányos kijelentésnek tünt.
Miért van egy 30-as férfi egyedül? Nem értem őt sem.
Borzasztóan aranyos, humoros és nagyon jóképű. Egy baki van csupán, de engem nem érdekel. Nagyon alacsony, olyan mint én 170 cm körüli. Kicsit furi, nincs bennem az a biztonságérzet, de annál inkább tudnám magamhoz ölelni. :)
Nem tettem semmit, és nem is tennék, amíg ő van.
Ő viszont nem sajnált engem, amikor 1 éven át szeretője volt mellettem. Ennyit erről. De nem miatta játszom becsületesen a dolgot, hanem magam miatt és a srác miatt, mert ő nem azt érdemli.
Honnan tudná? Nincs közös ismerősünk, közösségi oldalakat nem használok.
figyelj engem sokan johnny depp hívnak....hasonlítok rá!!!!....még sincs már évek óta nőm!!!!...van ilyen!!!
...nehéz normális nőt keresni!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!