Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, kérem szépen, árulját...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, kérem szépen, áruljátok el, miért csinálhatja ezt velem?

Figyelt kérdés

Hónapok óta szinte napi szinten keres egy férfi (csoporttárs) a suliból.

Gyakorlatilag 7 napból olyan 3-4 napot beszélünk egy héten. Állandóan keres valami miatt. Vagy csak épp azért, mert eljöttem előadásról és megkérdezi hova lettem...

Úgy alaktja a dolgokat, hogy néha sulin kvül is találkozzunk egy jegyzet "csere" miatt.

Mosolyog rám, látom a szemén, hogy nem vagyok közömbös.

Már fél éve ezt csinálja velem. Most úgy adódott, hogy sokat járunk együtt órákra, közelebb kerültünk egymáshoz, de nem történik semmi, nem mond semmit.

Miért? Ha nem érdeklem, miért keres ennyit?

Könyörgöm segítsen valaki. Magyarázzátok el nekem kérlek, mi lehet a viselkedése oka, mert nem értem. Beleszerettem és csak szenvedek így.

L/ 23; ő F/30

2011. okt. 15. 00:41
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
az előző 2 én voltam 33F
2011. okt. 15. 01:48
 22/56 A kérdező kommentje:

Miért bocsátottam meg?

Ismerős az a szó, hogy SZERELEM. Ő volt eddig az első és egyetlen párom. Ezért nehéz az elválás, sajnálom a 6 évet, de nem szeretem már.

Éveken át keserű voltam emiatt,és most belépett valaki az életembe, aki boldogságot és mosolyt ad nekem. Így is, mi lenne, ha velem lenne........

2011. okt. 15. 01:51
 23/56 A kérdező kommentje:

Tudom. Látom a %-ot, meg a stílus is ismerős volt. :)

Te mit tennél a helyemben?

2011. okt. 15. 01:52
 24/56 anonim ***** válasza:

neked kell eldönteni,hogy mit akarsz valójában!!....ha már elmúlt a szerelem a pároddal,akkor meg minek húzod?...lépj ki belőle és kész,ezt csak így lehet!!!!....inkább egyedül lennék mint egy rossz kapcsolatba!!!....és azzal a másik kerékkötővel meg beszéld meg,hogy valójában mit is akar!!!

33F

2011. okt. 15. 01:54
 25/56 anonim ***** válasza:

hogy szerelem????...5 éve nincs nap,hogy ne gondolnék a volt páromra!!!!

...de aki megcsalt az később is meg fog!!!!

2011. okt. 15. 01:58
 26/56 anonim ***** válasza:
ja..33F
2011. okt. 15. 01:59
 27/56 A kérdező kommentje:

Mint említettem a párommal a végét járjuk, szószerint. Nem érdekel, csak információként adtam meg neked.

De mégis mit tehetnék a másik sráccal? Semmi nem változik csak mert szabad egy nő. Mondom, amúgy is, hogy nem tudja.

Miért ilyen? Hogyan éreztessem vele, hogy szükségem van rá. Gondoltam már arra, hogy leülök vele beszélgetni, de soha nincs nyugi körülöttünk. Elmondani, mit érzek csak finoman, és hogy volt párom de nem érdekel már......

Csak nem tudom, hogyan reagálna erre.

Figyi!

Pár hónapja írtam neki egy sms-t, hirtelen , csak úgy. Hogy kedvelem, de tartsuk a távolságot, mert nem ismerhetjük meg egymást. Azt mondta, nem érti ezt. De szemethunytunk fölötte és továbbra is keres. De a lényeg: azt megérthette, hogy kedvelem.

2011. okt. 15. 02:02
 28/56 anonim ***** válasza:

te megérdemelnél egy normális pasit!!..és arra nincs garancia,hogy a pasid a jövőbe nem fog félre......

....de fog!!!....a barátaim 99 százaléka ezt csinálja és a barátnőik mit sem tudnak róla!!!!.....vagy csak 1-ről....a többiről meg én!!!...jó mi!!!!!

2011. okt. 15. 02:03
 29/56 A kérdező kommentje:
Miért lett akkor vége? Becsapott?
2011. okt. 15. 02:03
 30/56 anonim ***** válasza:
ja 33f
2011. okt. 15. 02:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!