Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, kérem szépen, árulját...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, kérem szépen, áruljátok el, miért csinálhatja ezt velem?

Figyelt kérdés

Hónapok óta szinte napi szinten keres egy férfi (csoporttárs) a suliból.

Gyakorlatilag 7 napból olyan 3-4 napot beszélünk egy héten. Állandóan keres valami miatt. Vagy csak épp azért, mert eljöttem előadásról és megkérdezi hova lettem...

Úgy alaktja a dolgokat, hogy néha sulin kvül is találkozzunk egy jegyzet "csere" miatt.

Mosolyog rám, látom a szemén, hogy nem vagyok közömbös.

Már fél éve ezt csinálja velem. Most úgy adódott, hogy sokat járunk együtt órákra, közelebb kerültünk egymáshoz, de nem történik semmi, nem mond semmit.

Miért? Ha nem érdeklem, miért keres ennyit?

Könyörgöm segítsen valaki. Magyarázzátok el nekem kérlek, mi lehet a viselkedése oka, mert nem értem. Beleszerettem és csak szenvedek így.

L/ 23; ő F/30

2011. okt. 15. 00:41
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:

A helyzet egyértelmű, de a csávó egy tejbetök!

Beszélj vele nyíltan!

Túl sokáig kerülgettétek már a forró kását!

2011. okt. 15. 09:26
 42/56 anonim ***** válasza:
55%

J válasza

Közvetlen beszélgetős az egy dolog, lehet fél v szexuális téren tapasztalatlan. Ilyen fiunál hagyd a női félrebeszélős virágnyelvet. Hivd el egy bárba igyatok valami töményet. aztán mond meg neki hogy ugy látod tetszel neki mert ő tetszik neked és szeretnél vele egy kapcsolatot. mond meg neki hogy most ne féljen, jöjjön föl hozzád mert megakarod vele ezt beszélni. fent meg csokold meg kezdj vetközni és vetköztesd le őt is. Aztán ülj bele tövig a fa**ába. ha el nem szalad akkoris biztos sokkot fog kapni de neaggodj ha magáhoztér kérni fogja a repetát. egy 30 évesen ennyire visszahúzódó fiuval nem tudsz mit csinálni sajnos. lehet fél a szextől gondolom a témát is kerüli. kissebbségi érzete van a tapasztalatlansága miatt. ha végeztetek mond meg neki h azért csináltad mert láttad ezt rajta és hogy régóta szerelmes vagy belé.

2011. okt. 15. 09:31
 43/56 anonim ***** válasza:

J válasza

A mostani palidat meg hagyd, nem azért mert megcsalt hanem azért mert mar nem szereteg.Egy hétig volt melleted más nője az nem szimpla egyszeri félrekúrás.

2011. okt. 15. 09:50
 44/56 anonim ***** válasza:
Szerintem az sms az, ami miatt nem lép. Zárd le a kapcsolatodat és próbálj közeledni hozzá. Hívd fel magadhoz egy italra.
2011. okt. 15. 12:23
 45/56 A kérdező kommentje:

Ennyire félős lennne, nem tudom elhinni. Már-már feladom néha, azt gondolom, nem érez semmit, csak szenvedek miatta. DE akkor mindig van valami, amivel eléri, hogy megint szállok a rózsaszín felhőn. De ez így nem oké, hol szárnyalok, hol mély letargia..

Nehezen bírom már. Egyébként tegnap este óta még mindig nem írt az sms-re. Miért?

2011. okt. 15. 13:54
 46/56 menta34 ***** válasza:

Kérdező: abból amit eddig elmondtál én is arra tippelek, hogy biztos érdekled a pasit. Miért nem válaszol a sms-re? mert pl. tudja, hogy a pároddal vagy. Hidd el van ilyen figyelmes faja, mindent megjegyez és mindenre odafigyel. Gondolom elért egy szintet veled és nem meri kockáztatni, nem mer tovább lépni, mert jelezted is neki, hogy ne és tudja is, hogy van párod. Még az is lehet, hogy szűz...

Szerintem ne emészd magad, hanem lépj, csak nyerhetsz... írta itt valaki milyen pózban erőszakold meg, ez talán sok hirtelen, de egy csók is jó kezdésnek. Intézd úgy, hogy kettesben legyetek, és kérdezd meg szeretne-e megcsókolni:)

2011. okt. 15. 15:04
 47/56 A kérdező kommentje:

Tegnap is kettesben voltunk az autóban, nem tett semmit, csak néz rám komolyan, néha rámmosolyog, de úgy, hogy elolvadok a tekintetétől.

Együtt mentünk a városba, mert dolgom volt ott, ő is jött, sőt értem jött. Nagyon aranyos volt, de mégsem szól, nem kérdez. Legalább kérdezné meg van-e párom, rögtön értném a dolgot, de így annyira nehéz.

Nekem ez annyira komplikált így.

2011. okt. 15. 15:59
 48/56 A kérdező kommentje:

Kedves 15:04-es!

Ha tudná nem hívna fel este fél tízkor is.

2011. okt. 15. 16:00
 49/56 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy azt hiszi, hogy te nem akarsz tőle semmit. Nem biztos, hogy félős, de úgy gondolhatja, hogy te csak barátként tekintesz rá.

Keresd te is, hívd el valahova! Nem vagy közömbös számára, tehát nincs mitől félned.

A mostani párodat meg minél előbb hagyd el! A kapcsolatod nem egészséges, te másokról álmodozol, ő pedig 1 évig szeretőt tartott melletted. Ha csak egy alkalom lett volna, amit nagyon megbánt, akkor azt mondom, oké-oké, szerelmes vagy, nem hagyod el, de így...! HAGYD OTT! Nem számít az a 6 év, hagyd a p*csába! Jobbat érdemelsz nála.

16/L

2011. okt. 15. 17:15
 50/56 A kérdező kommentje:

17:15-ös!

Aranyos vagy, köszi szépen.

Persze, hogy kedvel, ezt én is tudom. :) Hiszen nem hívna annyit. Csak nem mindegy hogyan.

2011. okt. 15. 17:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!