Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, kérem szépen, áruljátok el, miért csinálhatja ezt velem?
Hónapok óta szinte napi szinten keres egy férfi (csoporttárs) a suliból.
Gyakorlatilag 7 napból olyan 3-4 napot beszélünk egy héten. Állandóan keres valami miatt. Vagy csak épp azért, mert eljöttem előadásról és megkérdezi hova lettem...
Úgy alaktja a dolgokat, hogy néha sulin kvül is találkozzunk egy jegyzet "csere" miatt.
Mosolyog rám, látom a szemén, hogy nem vagyok közömbös.
Már fél éve ezt csinálja velem. Most úgy adódott, hogy sokat járunk együtt órákra, közelebb kerültünk egymáshoz, de nem történik semmi, nem mond semmit.
Miért? Ha nem érdeklem, miért keres ennyit?
Könyörgöm segítsen valaki. Magyarázzátok el nekem kérlek, mi lehet a viselkedése oka, mert nem értem. Beleszerettem és csak szenvedek így.
L/ 23; ő F/30
Be vagy lassulva :) :)
OKé, várok. Ha aludni mennél, szólj kérlek, mert csak miattad vagyok még gép előtt. Én is jelzem, ha megyek.
a. bejössz neki de fél lépni, nem nagyon ért a női jelekből
b. barátkozni akar és kishúgaként tekint rád
c. egyszerűen ilyen közvetlen személy és szeret beszélgetni
A legegyszerűbb ha beleszerettél, hogy megmondod neki és akkor tisztázódik minden, de szerintem csak bizonytalan és fél lépni.
21f
És a sok kombinációból hogyan jutottál el addig, hogy fél?
Úgy gondoljátok? Nem merem szóba hozni a dolgot, mert marha kínos szituba kerülhetek nőként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!