Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy nézek ki? (képek)
Sziasztok, kíváncsi vagyok hogy nézek ki szerintetek :) 1-10 pontozzatok köszi.:] [link] [link]
figyelj mivel én a képen látható lány barátnője vagyok és próbálom megvédeni de nemértem minek kell ide felrakni a képeit ennyire nincs más témája az illetönek ... és azért teszik tönkre a lány életét mert netuddmeg milyen rosszul esik neki hogy valaki ilyen jófej és felrakja róla a képeket és az ő nevében írogatja h 17 éves és hogy pontozzák.
és a figyelmetekbe ajánlok 1 cikket ... [link] nemtudom mennyire lehet ez igaz de semmi esetrese szeretném hogy ugyan ilyen történjen a barátnömmel és hogy ha ezt lehet akkor szedjék le....
Tudtommal a véleményem a sajátom, ebből következik, hogy nem tudod megváltoztatni még ha nyitott esernyőt sz*rsz kézen állva akkor se! Ilyen képeknek ilyen a gazdája általában...
Azt pedig igen furcsának tartom, hogy az első elégedetlenkedő komment után jöttél csak megvédeni a "barátnődet".. (aki valójában te vagy, csak beégtél és most ciki, főleg úgy hogy a facebookodat is megtalálta valaki)
Véleményem változatlanul: PFFFFFFFFFFFFF.
Gondolj amit akarsz! Én most megijedtem, de komolyan! Álmomban sem gondoltam, hogy egy 16 éves lánybanda fog halálra kínozni (legalábbis nem ilyen kontextusban).
Tegyük fel elhiszem, hogy nem ő tette ide a képeit.
Tegyük fel elhiszem, hogy most nem vele vitázok.
Miért pont IDE tenné fel akárki a képeit?
(akármelyik fikablogot választhatta volna a rosszakarója egy kamu sztorival körítve)
Miért ciki, ha itt vannak a képei véleményekkel együtt?
(ha az utcán meglátnám, se lenne más a véleményem, akkor mi a probléma?)
Megjegyzés: ha felteszel egy netes oldalra magadról képet, azzal elfogadod az oldal felhasználási feltételeit, konkrétan: szabadon hozzáférhetővé és felhasználhatóvá teszed azt bárkinek! Zavar? Hülye vagy? Ne tedd fel!
Egyáltalán nem hiszem, hogy elkérték tőle a képeket és ő meg volt olyan egyszerűen okos, hogy a rosszakarójának képet adott magáról, ergo valakinek keresztbe kavart, ami maga után vonja, hogy visszaélnek a képeivel!
DE AMI A LÉNYEG!
Ez egy szabad regisztrációs fórum, minimális moderátori felügyelettel, de SZABAD reges fórum! Regisztrál Pistabá, meg Julinéni azt ír amit akar! Regelek én is azt írok, ami jól esik! Neked nem tetszik? Mit csinálsz? Felkeresel? Megversz vagy megölsz mert különbözik a véleményünk? Nevetséges vagy továbbra is! A negatív kritikát el kell viselni, vitába pedig úgy szállunk valakivel, ha tudunk is valamit az anyázáson kívül mondani!!! Minden egyéb esetben magadat minősíted (mint most). Örültem, remélem megtanultad, hogy közel sem vagy olyan okos és szép, mint amilyennek az a sok nyomi pasi mond, akinek célja megdönteni!
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:12
Nagyon adom a válaszát!! Itt van az igazság, tessék. Feltetted vállald a következményeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!