Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy nézek ki? (képek)
Figyelt kérdés
Sziasztok, kíváncsi vagyok hogy nézek ki szerintetek :) 1-10 pontozzatok köszi.:] [link] [link]
2011. okt. 9. 13:55
51/69 anonim válasza:
eléggé furcsa hogy leribancozzátok... csak azért mert sminkeli magát és szép ? vagy mert jó cuccai vannak ? ... annyira buták vagytok és még ti beszéltek arról hogy annak a lánynak a képeken mennyi esze lehet ... hát nektek mennyi van... hogy valakit csak úgy leribancoztok -.- elöbb nézzetek magatokba utána beszéljetek szerintem így valakiről .... (: és a képek 10/9
52/69 anonim válasza:
Szépnek szép! Csak körülbelül látszik rajta hogy nem az értelem süt belőle! Szanaszét sminkelt arc. Jó erősen kihúzott szem. Undorító... Így szép hogy jól ki van photoshop-olva, csak tudod ez nem minden. Ott állnék mellette hozzá se érnék az arcodhoz. 10 kiló smikkel minden lány tud szépnek és vonzónak TŰNNI. Nekem nem tetszel, túl sok rajtad a maszker, undorító!!
53/69 anonim válasza:
És tudod mennyi esze van annak aki fölrakja magát és azt kéri hogy pontozzák? Mond csak akkor mennyi esze is van?? Körülbelül egyenlő a nullával. Egy normális önbecsülésnek 17 évesen lennie kell. Mellesleg a rakás sminken látszik hogy téged a nap 17 órájában az foglalkoztat hogy mit gondolnak rólad mások, a többiben alszol.
54/69 gfhhhhhhhhhhhhhhhh válasza:
Tipikus tucatp*csa vagy minimális aggyal, akivel kb. a valóvilág aktuális "celebjeiről" lehet csak beszélgetni, emellett tükörfétised van és szerelmes vagy magadba! Ilyen képekkel egy dolgot mutatsz másoknak: hogy téged már bizony lehet duggatni, feljössz ide és megerősítést vársz, hátha nagylánynak érzed magad tőle annyira, hogy lesz*pd a falu bikáját! Egyetlen jó dolog benned, hogy van vízipipád! Nevetséges vagy!
55/69 anonim válasza:
amugy én ismerem a lányt és nincsenek photoshoppolva képei és 10 kilo smink sincs rajta és nem ő rakta fel ide képeit -.- ennyi szerencsétlenséget 1 helyen ... büszkék lehettek magatokra hogy ennyire szánalmasok vagytok ...
56/69 gfhhhhhhhhhhhhhhhh válasza:
nem tetszik a vélemény --> jön a ködösítés...
57/69 anonim válasza:
figyelj ... engem nem érdekel hogy ki tette fel róla de nem szép dolog hogy úgy beszélünk ki mást hogy leribancozzunk az 1 dolog ha nem teccik ... ha ennyire unalmas az életetek hogy ink másét teszitek tönkre igazán nyomorékok vagytok neis haragudj ...
58/69 gfhhhhhhhhhhhhhhhh válasza:
nem tetszik a vélemény --> jön a ködösítés...
(hányszor írjam le?)
59/69 anonim válasza:
vágod hogy tönkre teszitek 1 lány életét hogy ilyeneket írtok ? HÁNYSZOR ÍRJAMLE HOGY NEM Ö TETTE FEL? és nemis 17 éves-.-
60/69 napietus válasza:
én nem írtam rá semmi rosszat (lásd 2. oldal), de azért ez túlzás, hogy "tönkreteszik az életét". az meg külön fura, hogy mikor negatív válaszok érkeznek, akkor hirtelen jön egy friss regisztráció, aki szerint nem is az illető rakta fel...minimum gyanakvásra ad okot...
én jóindulatúan írtam, hogy ha nem akarja, hogy ribancozzák, ne ilyen képeket készítsen, erre lepontoz, ez is sokat elmond az iq-szintről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!