Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy nézek ki? (képek)
Figyelt kérdés
Sziasztok, kíváncsi vagyok hogy nézek ki szerintetek :) 1-10 pontozzatok köszi.:] [link] [link]
2011. okt. 9. 13:55
21/69 A kérdező kommentje:
köszi :)
2011. okt. 9. 14:25
22/69 anonim válasza:
Lány vagyok, de remélem nem gond ha én is válaszolok.
Feltéve, hogy te vagy a képeken.
Nagyon szép arcod van, szerintem sok lány megirigyli.
Alakod azért annyira nem látszódik, de csinosnak tűnsz :)
A szemed meg gyönyörű, szerintem is hagyd el a tükörben pózolást, és kérj meg valakit, hogy fényképezzen le, mert elveszik az egész varázs.
23/69 A kérdező kommentje:
rendben:) köszi :P
2011. okt. 9. 14:27
24/69 anonim válasza:
Szép, szép, csak hát igen, a képekből adódó benyomás ezen kívül még az egyszerű és a könnyen kapható jelzőt is odabiggyeszti.
Ha nem vagy ilyen, akkor kicsit gondolkozz el, mi az, amiből sokan ezt vonták le. Egy pici stílusváltás, igényesebb fotók, és máris nem csak megd*gni akarnának.
25/69 A kérdező kommentje:
amúgy nem vagyok ribanc eddig csak egy barátom volt, és nem feküdtem le vele.:D
2011. okt. 9. 14:30
26/69 anonim válasza:
10/8, de csak a tükörben való pózolás miatt. De amúgy tényleg szép vagy;)
28/69 anonim válasza:
tipikus ribi, baszni jó. Ész, biztos nincs mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!